Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UNITED U KRIZI

Mourinho krivca za novi neuspjeh pronašao u - policiji!

manchester United
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
03.10.2018.
u 11:42

- No jednostavno nemamo tehničku kvalitetu da gradimo napad od obrane, naši napadači nisu trenutačno u formi, fali im samompouzdanja

Nastavljaju se loši rezultati Manchester Uniteda. Remi 0:0 protiv Valencije im je četvrta utakmica  nizu u kojoj nisu okusili slast pobjede.

Trener crvenih vragova Jose Mourinho ovog puta je krivca za novi neuspjeh pronašao u policiji koja je odbila pratiti momčad do Old Trafforda zbog čega su zapeli u prometu pa zakasnili na utakmicu.

- Izašli smo iz hotela u 18 sati, računajući da će 30 minuta biti dovoljno. Jer inače jest. No ovaj put policija nije htjela osigurati pratnju, pa smo dolazili sami, a iz hotela Lowry trebalo nam je 75 minuta. Uefa i sudac su bili dragi, dopustili su nam da kasnije započnemo, ali to nije bio problem klupske organizacije. Rečeno nam je da je policija odbila pratiti nas - rekao je Mourinho koji je potom opleo i po igračima.

- Igrači su pokušavali, trudili su se. Znali smo da nećemo stvoriti 20 šansi, napadači nam nisu u najboljem stanju, a s 3-4 šanse nismo dobili utakmicu. No jednostavno nemamo tehničku kvalitetu da gradimo napad od obrane, naši napadači nisu trenutačno u formi, fali im samompouzdanja. Nije ovo loš rezultat, ali nije niti dobar. 

>> Pogledajte i video: Vlašićev preporod u Moskvi

Komentara 3

PR
prajdali100
11:57 03.10.2018.

Portugalca treba žurno otjerati iz Uniteda pa ma koliko to koštalo.Za njih je ON elementarna nepogoda.

SI
Sidro123
14:40 03.10.2018.

Bliži se brzo Božić, tik tak tik tak, počelo je odbrojavanje

MA
mamuti2
17:54 03.10.2018.

ajde vise... nisam ni u najludim snovima mislio da bi on bio u stanju napraviti ovako los MU... ovo je negledljivo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije