Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Redsi na trećem mjestu

PSG-u pripao derbi večeri, slijedi drama na Anfieldu

PSG-u pripao derbi večeri, slijedi drama na Anfieldu
Foto: Reuters/Pixsell
28.11.2018. u 23:05

U derbiju večeri Lige prvaka PSG je na Parku prinčeva pobijedio Liverpool s 2:1.  

PSG je poveo u 13. minuti golom Juana Bernata koji je iskoristio pogrešku Van Dijka i zabio za vodstvo domaćina. Na 2:0 je povisio Neymar u 37. minuti nakon sjajne kontre. Brazilac je započeo akciju gurnuvši loptu na krilo Mbappeu, koji je projurio po lijevoj strani i ubacio za Cavanija čiji je udarac s nekoliko metara obranio Alisson.

PSG - Liverpool
1/7

Na odbijenu loptu naletio je Neymar i zabio za 2:0. Liverpool je bez prave igre smanjio u posljednjim trenucima prvog dijela, i to iz kaznenog udarca koji je realizirao James Milner.

U nastavku susreta bilo je nekoliko prilika na obje strane, no rezultat se više nije mijenjao. Dejan Lovren je odigrao cijeli susret za Redse.

U drugom susretu iz skupine C Napoli je pobijedio Crvenu zvezdu s 3:1. Golove za talijanski sastav zabili su Marek Hamšik (11.) i Dries Mertens (33., 52.), dok je pogodak za goste postigao El Fardou Ben Nabouhane (58.). 

Marko Rog je za Napoli igrao posljednje četiri minute.

Uoči zadnjeg kola Napoli vodi s devet bodova, PSG ima osam bodova, Liverpool šest, a Crvena zvezda četiri boda. U zadnjem kolu sastaju se Liverpool i Napoli, te Crvena zvezda i PSG.

Komentara 4

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
21:08 28.11.2018.

Lovren Hrvatska Legendo !!! Bravo Hrvatski Reprezentativac!!!! Super Igračina i Borac !!!! Pravi Svjetski Prvak!!! Bravo Hrvatska Reprezentacija Bravo

Avatar dzambo
dzambo
04:08 29.11.2018.

Pa ovi ''crveni'' zabili su ''barem'' golove SVAKOJ ekipi u svojoj grupi skim su igral….a to za sada je ''san'' u LP ''trupama'' od onog ''savjetnika''..

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
21:16 28.11.2018.

Ali danas Legendo Lovrene protiv Pariza nećete imati Šanse!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije