Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mađarska - Island 1:1

Mađari autogolom Saevarssona došli do boda, neredi na tribinama

Saevarsson - autogol
Foto: Reuters/PIXSELL
1/19
18.06.2016.
u 20:00

Uoči utakmice 2. kola skupine F na Euru u Marseilleu između Mađarske i Islanda (1:1) mađarski su huligani divljali na tribinama

Utakmici u Marseilleu između Mađarske i Islanda (1:1) prethodili su neredi na tribina. Naime, dobro organizirani mađarski huligani potukli su se s redarima na tribinama Velodromea.

Stotinjak huligana obučenih u crne majice pokušalo je preko ograde doći do druge skupine mađarskih navijača kako bi se s njima potukli. Nastala je gužva, a čuvari reda postali su brojniji i uspjeli zaustavili nerede. Redari su koristili paper sprejeve.

Foto: REUTERS/Eddie Keogh

Mađarski huligani nisu stali na tome. Tijekom intoniranja nacionalne himne na tribini s mađarskim navijačima upaljena je baklja. Mađari svoju baklju nisu bacili na teren. Policija je tijekom utakmice bila spremna intervenirati.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

A Islanđani i Mađari u prvih pola sata nisu pokazali gotovo ništa, tek poneka poluprigoda, pa vratari obje reprezentacije nisu imali posla.

U 40. minuti Islanđani su poveli. Prethodno je Kadar napravio prekršaj u svom kaznenom prostoru, nakon kiksa vratara Kiralyja. Sigurdsson je bio precizan s bijele točke i Island je poveo s 1:0.

U nastavku su Mađari tražili izjednačenje. Dugo su pritiskali na vrata Halldorssona. Dvije minute prije isteka 90. to im se isplatilo. I kada već nisu oni zabili, to je za njih učinio nesretni Saevarsson. Islandski branič loptu je skrenuo u vlastitu mrežu.

Islanđani i Mađari u zadnje tri međusobne utakmice bili su vrlo efikasni i zabili ukupno 14 pogodaka. Ovaj su put gledatelji na Velodromeu vidjeli dva pogotka, a oba su zabili Islanđani.

Komentara 13

GR
grgaman
21:38 18.06.2016.

Svaka čast policiji. Ja sam ih identificirao samo nekoliko: Jovanović, Stevanović, FARE, GONG, Ostojić, Orepić, Pusić1, Pusić2, Milanović Matija Babić, Zvonko Alač, bezimeni novinari indexa, forum mladih SDP-a, antifa, crol, ... onaj mladić koji bi zabranio pjesmu Lijepa li si .

GR
grgaman
21:23 18.06.2016.

Nemamo mi huligane koji nas sramote i nanose svjesno i otvoreno stetu Hrvatskoj samo u sportu nego su oni i u medijima, kulturi, nekim protuhrvatskim udrugama skolstvu, sudstvu i politici

RM
rmd3
20:55 18.06.2016.

Kolku kaznu ce osiguranje od FIFE dobiti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije