Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
25. KOLO HNL-a

Rijeka uvjerljiva u Zaprešiću i zadržala je korak za Hajdukom

Rijeka uvjerljiva u Zaprešiću i zadržala je korak za Hajdukom
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
11.03.2018. u 16:49

Kekova se družina iz Zaprešića kući vratila pjevajući. U 25. kolu Prve HNL Rijeka je u gostima pobijedila Inter s 3:0. Pobjednik je odlučen u samo dvije minute.

U 11. minuti Pavičić je zabio za 1:0, a već minutu kasnije Rijeka je imala 2:0, strijelac je bio Heber. Početkom nastavka Inter se otvorio, ali nije uspio ozbiljnije zaprijetiti Riječanima.

Inter - Rijeka
1/9

Vrijedi izdvojiti priliku Andrića koji se sam našao ispred Sluge, ali je Rijekin vratar bio uspješniji.

U trenucima kada je Inter imao blagu inicijativu, gosti su zabili i treći pogodak. U 65. minuti na 3:0 povisio je Acosty.

Ova će pobjeda posebno u lijepom sjećanju ostati najdugovječnijem treneru na klupi nekog hrvatskog prvoligaša Matjažu Keku, koji je  u petak, 9. ožujka, obilježio pet godina od kada je prvi put vodio momčad Rijeka. Slovenski trener je debitirao pobjedom protiv Intera (2:1).

Poredak: Dinamo 56, Hajduk 50, Rijeka 47, Osijek (-3) 39, Slaven 31, Lokomotiva (-1) i Inter (-2) po 27, Istra (-1) 21, Cibalia (-2) 18, Rudeš (-1) 16.

Komentara 11

KA
kanđija
19:43 11.03.2018.

Puštena utakmica.. možete udarati minuse koliko hoćete ali igrači Intera su stajali najmanje metar od igrača Rijeke..gadljivo i za gledati... To Rijeci ne treba a bogami ni Interu..i onda se čudite što vam u Zaprešić dođe 50 gledatelja...

KA
kanđija
19:48 11.03.2018.

"Dozvoli smo igračima Rijeke da se doslovce šeću po našem šesnaestercu. Nismo ušli u niti jedan duel. Jednostavno ne razumijem kako moji igrači nisu imali motiva igrati protiv aktualnih prvaka Hrvatske. Travnjak je bio težak i trebao je biti naša prednost. Nažalost, ne mogu ući u glave mojih igrača i doznati zašto su tako odigrali prvih 45 minuta – rekao je Toplak". A da uđeš u novčanike, gosp. Toplak

SM
san.martino
15:14 11.03.2018.

Uci Kopicu od Keka kako se probija bunker!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije