Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLJUD

Nogometaši Istre nakon poraza od Hajduka napali suca, trener objasnio zašto

Hajduk - Istra
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/13
10.03.2018.
u 20:59

- Bit će mi problem vratiti psihološki ekipu poslije ovakvog poraza. Kako živimo i radimo, ovo je za nas bio uspjeh, makar nismo osvojili bodove - rekao je Raić Sudar

Nogometaši Istre nakon šokantnog poraza od Hajduka na Poljudu (3:2) napali su suca Mlakara. Trener Darko Raić Sudar objasnio je zbog čega.

- To su emocije koje izađu van. Vidio sam da je stavio pištaljku kako bi svirao kraj, ali je pustio zadnji napad. Nekad se ne možeš iskontrolirati - rekao je Sudar, prenosi Dalmatinski portal.

Utakmicu je presudio vratar Hajduka Karlo Letica koji je u petoj minuti sudačke nadoknade zabio pobjednički gol.

- Čestitam Hajduku, meni je žao mojih dečki zbog truda. Bit će mi problem vratiti psihološki ekipu poslije ovakvog poraza. Kako živimo i radimo, ovo je za nas bio uspjeh, makar nismo osvojili bodove.

Hajduk - Istra
1/16

Trener Hajduka Željko Kopić je objasnio zašto je Letica otišao u napad.

- Poslao sam ga gore jer Karlo ima visinu. Pokušali smo sve, ali razmišljao sam 'nemamo Futacsa i Huga pa idemo pokušati s Karlom'. U tom trenutku smo imali sreće, ali smo je zaslužili.

Nakon gola je utrčao na teren.

- Nisam ja taj koji treba pokazivati emocije, nego voditi ekipu. Ako je neki trenutak da smo u 95. zabili i dobili utakmicu, svejedno je je li to Istra ili Manchester. Prvenstvo smo učinili malo zanimljivijim. Drugo poluvrijeme sam osjećao da se želi i energiju s tribina.

Kopić je prokomentirao interes Reala za Leticu.

- Prije svega mi je teško komentirati nešto što nije službeno. Nisam s tim upoznat. Što se tiče Karla, najveći dio s njim radi Bulat, sigurno da smo gledali da fokus bude samo na utakmicu. Jasno je da je Karlo vratar ogromnog potencijala, ali ja bih uvijek u prvi plan stavio rad i ostajanje sutra na zemlji.

Komentara 4

BL
bluesclues
22:10 10.03.2018.

nije bila peta minuta nego sesta, lijepo se vidi na snimci....

VE
veckovinkovci
22:17 10.03.2018.

Kopic uletio u teren kao kad je Cibaliu trenirao covjek ima srce i zivi za klub koji trenira Zeljko kapa do poda

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
02:52 11.03.2018.

Bravo Istra!!!! Super ste igrali!!!Bravo Hrvatskom Nogometu!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije