Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autori: Vecernji.hr, Hina
PLAVIMA SAMO BOD

Dinamo kiksao na Maksimiru, nije uspio slaviti protiv Istre

Dinamo kiksao na Maksimiru, nije uspio slaviti protiv Istre
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
24.10.2021. u 16:54

Nogometaši Dinama ostali su bez očekivanih domaćih bodova u 13. kolu Prve HNL. Dvoboj na maksimirskom stadionu Dinama i Istre 1961 završio je bez pobjednika (1-1).

Oba pogotka su postignuta u završnom dijelu dvoboja. Gosti su poveli u 79. minuti kada je zabio Dion Drena Beljo, dok je Dino Perić izjednačio u 84. minuti.

Od samog početka Dinamo je stisnuo pulsku momčad, ali nije to bila neizdrživa inicijativa za goste. U 6. minuti je prvi zaprijetio Andrić, potom je pokušao Baturina, dok je u 26. minuti poništen pogodak Andriću zbog zaleđa.

Vratar Istre 1961 Lučić je djelovao od prve minute vrlo sigurno tako da je zaustavio sve ono što su igrači Dinama uputili u okvir vrata. Pred kraj poluvremena opet je zaprijetio Andrić, potom i Oršić, ali ostalo je 0-0.

Od početka drugog dijela opet se Andrić najčešće nalazio u šansama, a u 50. minuti je gostujući sastav imao najbolju šansu, no Lisica nije pogodio na pravi način. Imao je Andrić novu šansu u 75. minuti, ali je i njegov udarac glavom zaustavio Lučić.

I nakon svega uslijedio je šok na drugoj strani. Brza akcija gostiju je završila tako što je Beljo rutinski plasirao loptu pokraj Livakovića za 1-0 gostiju u 79. minuti. Samo pet minuta kasnije Dinamo je izjednačio. Ivanušec je ubacio, a Perić se naklonio i glavom pogodio za 1-1 što je bio konačan rezultat.

Dinamo se bodovno izjednačio s Rijekom (po 24), ali ima utakmicu manje, dok ima i tri boda manje od vodećeg Osijeka, ali i dvije utakmice manje. Istra 1961 je ostala osma (12 bodova).

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Komentara 25

IS
istina00
16:17 24.10.2021.

Sve je to rukopis neznalice od trenera...u gotovo istom sasrtavu dinamo je rasturao u EL i HNLu kad ga je vodii Mamić...onda je došso krznar i sve uništio!!!!

IS
istina00
15:57 24.10.2021.

Krznara smijeniti pod hitno jer oči krvare kad se gleda kako dinamo loše igra. Krznar jednostavno nije trener za 1.HNL, trebao je krenuti od županijske lige pa se kaliti, a ne vježbati na dinamu!!

HO
Hotspot
15:54 24.10.2021.

Keznar neznalica od kad je došao momčad je propala....petko, livi itd ne vrijede ni pola od iznosa od prije samo pola godine! najgore od svega je igra dinama bez glave i repa, taktika 0...daj krznaru spasi sebe i dinamo daljnje muke i daj ostavku!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije