Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Toulouse

Hazard i Belgija potopili Mađarsku, u četvrtfinalu igraju protiv Walesa

Mađarska - Belgija
Foto: Reuters
1/15
26.06.2016.
u 22:45

Ovom pobjedom Belgija je izborila prolazak u četvrtfinale natjecanja, u kojem ih čeka Wales predvođen Garethom Baleom.

Najuvjerljiviju pobjedu na Europskom nogometnom prvenstvu u Francuskoj ostvarili su belgijski nogometaši, koji su u Toulouseu svladali Mađarsku s visokih 4:0. 

Belgija je u utakmicu ušla odlično i već nakon deset minuta došli su u vodstvo. Toby Alderweireld zabio je za 1:0 glavom nakon odlično izvedenog slobodnog udarca Kevina de Bruynea. Ovaj rezultat ostao je na semaforu do poluvremena, iako je Belgija mogla i povisiti svoje vodstvo da Mertensove udarce nije obranio vrlo dobri Kiraly

U drugo poluvrijeme ušli su Mađari nešto hrabrije te uputili nekoliko dobrih udaraca prema Courtoisovom golu. Najopasniji je bio Szalai. Ulazak Batshuayija u 76. minuti označio je početak kraja mađarske nogometne priče na ovom natjecanju. Mladi Belgijac zabio je samo dvije minute nakon što je ušao, a pobjedu je u sljedećoj belgijskoj akciji potvrdio najbolji igrač na utakmici Eden Hazard. "Točku na i" stavio je Carrasco golom za 4:0 u sudačkoj nadoknadi. 

 

Ovom pobjedom Belgija je izborila prolazak u četvrtfinale natjecanja, u kojem ih čeka Wales predvođen Garethom Baleom

>>> Jeste li primijetili ovaj detalj? Pogledajte što su prije gola napravili Ronaldo i strijelac Quaresma

>>> Slovenci se naslađuju: Tko kaže da je Ronaldo bahat, ispunio je Hrvatima želju

>>> Vatreni iznenađeni dočekom navijača, Plesom odjekivalo 'ne damo Čačića'

Komentara 7

CR
creatordemocratic
22:50 26.06.2016.

Kakav nogomet! Bravo za Belgiju a i hrabro su Madari odigrali. Wilmots iskoristio svoju siroku klupu, unio svjezinu s izmjenama i slomio otpor.

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
23:47 26.06.2016.

poklon kvota 1.75 na kladi...

MU
muh
08:32 27.06.2016.

Može Lukica napravit nešto tako ko Hazard? ne može zato je i ostat če druga klasa. To vam je i razlog zašto Hrvatska ne može postiči neke velike uspjehe nema igrača prve klase.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije