Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODREDILA FIFA

Uzbekistanac sudi utakmicu Hrvatske i Meksika

Ravshan Irmatov
Foto: Reuters (Ilustracija)
21.06.2014.
u 15:59

Na ovom Svjetskom prvenstvu Uzbekistanac je sudio utakmicu između Švicarske i Ekvadora i dobio je jako dobre ocjene za odrađeni posao.

Uzbekistanac Ravshan Irmatov (36) će suditi utakmicu između Hrvatske i Meksika, objavila je Fifa. 

Pomoćnici će mu biti Abduxamidullo Rasulov, također iz Uzbekistana, te Bakhadyr Kochkarov iz Kirgistana, a četvrti će sudac biti Kamerunac Alioum.

Na ovom Svjetskom prvenstvu Uzbekistanac je sudio utakmicu između Švicarske i Ekvadora i dobio je jako dobre ocjene za odrađeni posao.

Azijska federacija ga je proglašavala sucem godine četiri godine u nizu (2008, 2009, 2010, 2011), a Meksikancima je sudio i ranije, na posljednjim Olimpijskim igrama u utakmici protiv Švicarske koju su Meksikanci dobili 1:0. Na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici je sudio četvrtfinalnu utakmicu Argentine i Njemačke, te polufinale između Nizozemske i Urugvaja.

>>Nakon što je oštetio Hrvatsku, Nishimura degradiran u četvrtog suca

Komentara 17

Avatar Arkandjel
Arkandjel
17:06 21.06.2014.

A mogla bi se nasa draga novinarka naucit da se zemlja zove Ekvador a ne Ekvator. Ekvator je nulta paralela. Natrag u skolu!

Avatar Retardo
Retardo
16:27 21.06.2014.

To je Josipovićev rejon, nek on potegne neku vezu.

L0
luena 01
17:22 21.06.2014.

Nakon katastrofalnog sudjenja fukusime svaki drugi ce paziti sta sudi i dosudjuje,bar se tako nadam,inace bi rado vidjela da Kamerun samelje Brazil a Meksiko i Hrvatska idu dalje ,koje iznenadjenje bi to bilo ko i davnih godina kad se Brazill prozvao svjetskim prvakom a Urugvaj uzeo titulu svjetskog prvaka...>:-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije