Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČEKUJE SE ŽESTOKA KAZNA

Užasne scene u Portugalu, igrače Hajduka gađali stolicama

Screenshot Dalmatinski portal
10.08.2022.
u 21:15

Nevjerojatne i mučne scene dogodile su se poslije dvoboja, navijači su potpuno poludjeli i gađali Hajdukove nogometaše.

Nakon utakmice u Guimaraesu su uslijedile mučne scene. Najprije su igrači i vodstvo domaćeg kluba poželjeli obračun s 'bijelima' pa je došlo do naguravanja na centru igrališta, a nedugo nakon što se malo smirilo je bilo još i gore, piše Dalmatinski portal.

Hajdukovci su se pozdravili s Torcidom, a onda su ih pri izlasku s terena Portugalci gađali stolicama. kako je to izgledalo, pogledajte u videu...

UEFA-in delegat će sigurno pobrojati sve situacije te će portugalski prvoligaš dobiti dobranu kaznu. 

Komentara 12

ZG
Zeljko Grabar
23:31 10.08.2022.

Nesportsko podnosenje poraza istog tipa navijaca kakva je i Torcida, samo kad oni napadaju igrace i autobus Dinama onda je to temperamentno a u Portugalu je uzasno. Uzasna je bila ponova ptrotehnicka predstava navijaca Hajduka a na kraju su se mogli zarliti sa huliganima iz Portugala jer se radi o istoj stoci.

AT
ATG
23:03 10.08.2022.

Zaboravili ste spomenuti događaje prije utakmice? Male splitske tiće?

KL
Klavocin
07:03 11.08.2022.

Kmećavci su noć prije napali lokale pune žena i male djece, tako su hrabri, a sad odjednom kad su se muškarci digli kme, kme. Lalić i ekipa i za to imaju odgovor, ali kmećavci su se opet pokazali da ne poštuju ni jedan zakon navijača

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije