Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAPETAN HRVATSKE

Utučeni Duvnjak: Ne želim izgovarati teže riječi, ali ona pobjeda protiv Španjolske je ispala loša

Koeln: Susret Hrvatske i Islanda na Europskom prvenstvu u rukometu
Sanjin Strukic/PIXSELL
22.01.2024.
u 17:21

Eventualnom pobjedom nad Islandom i domaćinom Njemačkom zadržali bi šanse da prođemo u polufinale, ali ovakvom igrom to nismo niti zaslužili.

Hrvatski rukometaši doživjeli su i treći poraz u drugoj fazi natjecanja na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, a bolja od njih bila je reprezentacija Islanda koja je u Koelnu slavila s 35-30 (16-18). Tim porazom Hrvatska je izgubila i matematičke izglede za plasman u polufinale Europskog prvenstva.

GALERIJA Hrvatska se raspala i doživjela težak poraz od Islanda

Koeln: Susret Hrvatske i Islanda na Europskom prvenstvu u rukometu
1/8

- Ovo je pretežak poraz, prvo poluvrijeme igrali smo solidno i bili rastrčani, drugo poluvrijeme nije bilo dobro. Ne želim izgovarati teže riječi, ali to nam se ne može događati. Golmani su nam bili fenomenalni, ali nismo to uspjeli iskoristiti. Previše golova smo primili, preširoko i bez faula, zasluženi poraz. Prije svega, mislim da je govor tijela bio bolji danas nego protiv Mađara, ali to nije bilo dovoljno. Imali smo previše tehnicki grešaka i onda su nas iskontrirali. Osjećam se teško, krenuli smo fenomenalno u turnir, mozda je to bilo i loše Upozoravali smo da se takva utakmica dogodi jednom u 50 godina, jako težak turnir, definitivno ovo nije bilo dobro - rekao je utučeni kapetan Domagoj Duvnjak. 

VEZANI ČLANCI:

Eventualnom pobjedom nad Islandom i domaćinom Njemačkom zadržali bi šanse da prođemo u polufinale, ali ovakvom igrom to nismo niti zaslužili. 

Komentara 4

RS
rasta sev
22:14 22.01.2024.

Treba biti realist, stariji igrači igraju vani za dobru lovu i normalno da su istrošeni do kraja, treba opravdati plaću.Dođu u reprezentaciju na mjesec dana da se odmore, to je isto razumljivo ipak njima su rad u klubu pod broj jedan to im je egzistencija repka domoljubna obveza s malo love. Zato sam bio malo frustriran i u 49. minuti ugasio televiziju da ne gledam sramotu i poniženje naše repke.

DU
Deleted user
17:58 22.01.2024.

Pravi igrači govore za vrijeme utakmice na terenu.

MA
MarasG
17:42 22.01.2024.

Ti si vec duze vrijeme u reprezentaciji najlosiji.Izdajico!U klubu si nezamjenjiv a u Hrvatskom dresu si nevidljiv.I ti i cindric.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije