Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Polufinale Kupa

Utakmica Dinama i Rijeke na Maksimiru odgođena za 4. travnja

Mate Maleš, Dinamo - Rijeka
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/5
21.02.2018.
u 14:10

Utakmica je bila zakazana za srijedu 28. veljače u 17 sati, ali je dogovorom dvaju klubova došlo do promjene termina

Dinamo i Rijeka trebali su se u sljedećih tjedan dana susresti dvaput. Prvo ove nedjelje u sklopu 23. kola HNL-a na Rujevici, a onda i u srijedu (28. veljače) u polufinalu Hrvatskog nogometnog kupa u Maksimiru.

No, dvoboj polufinala Kupa odgođen je za 4. travnja zbog loše vremenske prognoze.

"Nogometaši Dinama i Rijeke susret polufinala Kupa Hrvatske odigrat će 4. travnja u 17 sati na Stadionu Maksimir. Utakmica je bila zakazana za srijedu 28. veljače u 17 sati, ali je dogovorom dvaju klubova došlo do promjene termina. Novi termin dogovoren je između klubova i pismeno potvrđen Povjerenstvu imajući u vidu vremensku prognozu, u cilju stvaranja što boljih uvjeta za odigravanje utakmice", napisala je Rijeka na svojim stranicama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije