Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dečki, svaka čast

Torcida se vraćala s Maksimira i prekrasnom gestom oduševila Hrvatsku

Torcida
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
20.02.2018.
u 09:55

- Nisam se ni snašao, nisam im stigao ni zahvaliti pa to činim ovim putem

Na derbiju između Dinama i Hajduka na Maksimiru je bilo više od dvije tisuće pristalica splitskog kluba, a kući su otišli sretni jer je njihova momčad slavila s 1:0.

Torcidaši su se nakon susreta ukrcali u svoje automobile, autobuse i kombije te u koloni krenuli prema Dalmaciji, a putem su napravili dobro djelo.

Naime, kod Gračaca je prometnu nesreću doživio atletski trener Ivan Akrap, koji je sletio s ceste, a pomogli su mu torcidaši.

Torcida
1/15

- Izgubio sam kontrolu nad vozilom. Auto je otklizao s ceste u četiri metra dubok kanal uz cestu i zaglavio u dubokom snijegu. Na svu sreću, nitko od putnika - tri curice od 13 godina, dječak od 11, trenerica Katja i ja - nije ozlijeđen, prepričava Akrap na Facebooku pa dodaje:

- Naišao je jedan veliki kamion i zamolio sam ga da mi procjeni situaciju i ima li šanse da me nekako izvuče. Šofer mi je jako stručno objasnio da nema nikakve šanse da me se izvuče, jer tu je "ukupno gledajući 4 tone i nepovoljan položaj auta", i jedino tu može pomoći specijalna dizalica HAK-a.  Tada se odjednom stvorila Torcida koja se vraćala s utakmice. Njih sto je istrčalo, došlo do nas i krenulo nam pomagati. Skočili su u dubok snijeg, neki i do pasa, izvukli opremu i krenuli mi izvlačiti automobil. Uspjeli su napraviti nemoguće, izvukli su vozilo i to neoštećeno. Kad su vidjeli da je u voznom stanju, samo su nestali. Nisam im stigao ni zahvaliti, što radim ovim putem, napisao je Akrap.

Komentara 8

AR
Artukovic
11:11 20.02.2018.

Ma dajte najte....malo reklame neskodi.Provjerio sam i nikakvo se natjecanje gdje bi Akrap bio nije trebalo odrzati niti se odrzalo.Samopromocija rekao bi sa laznog profila.Nevjerojatno na koji sve nacin i kojim se metodama sluzi Delac da opravda sve ruzno i nesposobno u Torcidi.

SF
Sv Franjo
11:25 20.02.2018.

U Maximiru neviđeno divljaštvo torcide.Gori su od SSovaca.Fuuuj.

KR
kruti198
11:30 20.02.2018.

orjuna na aparatima!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije