Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI TV

Igor Cvitanović: Želim biti trener Dinama, a ponudu Hajduka bih odbio

Cvitanović
Foto: Facebook
1/3
21.02.2018.
u 11:33

Cvitanović je progovorio o aktualnim temama iz domaćeg i stranog nogometa te odgovarao na pitanja čitatelja.

Legendarni napadač Dinama Igor Cvitanović bio je gost Večernjeg TV-a. Cvitanović je progovorio o aktualnim temama iz domaćeg i stranog nogometa te odgovarao na pitanja čitatelja.

– Derbi me razočarao. Hajduk nije mnogo toga napravio, a nosi tri boda – rekao je Cvitanović pa se osvrnuo na loše suđenje.

Osvrnuo se na Dinamo.

– Dinamo je odlaskom Sigalija mnogo izgubio i modri su slabiji u defenzivi nego što su se u ofenzivi pojačali. Trenutačni problem je obrana Dinama. Najveće pojačanje je Ademi iako će mu trebati mnogo vremena da uđe u ritam jer dvije godine nije igrao. Nije igrao, a opet je među najboljima, što govori o kvaliteti ostalih. I zbog toga se drugi trebaju zapitati što rade.

Liga prvaka?

Manchester City djeluje najbolje od klubova. Real nije zaslužio 3:1 protiv PSG-a iz prve utakmice. U Parizu možemo očekivati dobrog domaćina i opasan Real iz kontre. Tottenham ima veliku prigodu izbaciti Juventus. Vida je imao peh protiv Bayerna, zakasnio je u klizećem startu.

Najdraži gol u karijeri?

Newcastleu, iako smo kasnije izgubili. Igrali smo cijelo poluvrijeme s igračem manje i morali zabiti dva gola. Kod prvog gola sam centrirao Šimiću, a ničeg se ne sjećam kad sam zabio gol. Neopisiv osjećaj, mislio sam da se stadion ruši.

Bi li prihvatio ponudu Hajduka?

– Ne. Imao sam ponudu Hajduka kao igrač pa je nisam prihvatio. Tim bih postupkom razočarao sve navijače Dinama.

Što je još Cvitanović rekao o HNL-u, Davoru Šuker, hrvatskoj reprezentaciji i svojoj budućnosti pogledajte u videu našem portalu i na Facebook stranici.

Komentara 16

Avatar zagorac2
zagorac2
11:38 21.02.2018.

nisam siguran da je problem trener ili uprava ili bilo ko jer ako pogledamo svijet koliko love okrece i to ne samo oko vrhunskih igraca nego i potencijalnih koji mozda nikad ni nece postic puno i onda ni jedan Hrvatski klub ne moze zadrzat bolju klasu igraca ko np. Pjacu a da ne govorim o kasi Modrica i inih a onda jos imamo i te klubove Beogradske filijale koji rade veliku stetu svemu, sportu i Hrvatskoj drzavi, Hrvatskom narodu, crtaju kukaste krizeve, napadaju ljude koji se vesele pobjedi svojih momcadi a sudovi umjesto da sude napadace sude napadnute i tako u nedogled i tu nema nikakovih vrijednosti i napretka i ne mozemo krivit nikog osim mozda partije nkoja bi danas vlada iz pozadine

ST
stefj
12:32 21.02.2018.

Mario Cvitanović se pokazao kao loš trener. Nije uspio dobiti niti jednu ozbiljniju utakmicu (i protiv lošijih ekipa), a sada je uspio i izgubiti. Loš je u pripremi igrača za utakmicu, loš je u pripremi taktike, a nije nešto niti u reakcijama tokom utakmice... Sad je već dosta vremena trener, a još nema smislene igre. Na kraju se sve svodi na prebacivanje igre i individualnu sposobnost pojedinca... O neuigranoj obrani ne treba niti trošiti riječi, vezni red bez 3 smislena dodavanja u nizu i odsječen napad. Igrači se ne kreću i ne otvaraju, a čini se niti da više imaju kondicije za 90 minuta

LK
lomas.kusic
12:32 21.02.2018.

Cvitanovicu neces biti trener Dinama ni Hajduka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije