Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PBZ Zagreb Indoors

Upitan Ivaniševićev nastup u Zagrebu

'10.12.2010. Westin, Zagreb -  Konferancija za tisak teniskog turnira PBZ zagreb Indoor. Marin Cilic i Goran Ivanisevic, Ivan Lubicic Photo: Patrik Macek/PIXSELL'
'Patrik Macek/PIXSELL'
28.01.2011.
u 18:31

Zbog ozljede zadnje lože upitan je nastup Gorana Ivaniševića na ovogodišnjem izdanju teniskog PBZ Zagreb Indoorsa.

Ivanišević je trebao nakon šest godina odigrati prvi meč na ATP Touru, nastupiti na glavnom turniru parova zajedno s Marinom Čilićem.

Zagrepčanin Nikola Mektić postoa je vlasnik posljednje pozivnice za pojedinačni glavni turnir. Tako će na turniru zaigrati najmanje sedam Hrvata - Čilić, Ljubičić, Karlović, Dodig koji su ušli izravno na turnir, te Škugor, Veić i Mektić koji su dobili pozivnice organizatora

 

Komentara 1

DH
dalibor.hren
18:41 01.02.2011.

Više nije upitno. Odigral je svoje! Obzirom na godine i neigranje - bravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije