Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez francuskog 1/4F

Umag ostao bez prvog nositelja, Montanes pobijedio Gasqueta

Richard Gaquet (1)
Slavko Midžor/Pixsell
24.07.2013.
u 23:19

- Bilo mi je lijepo u Umagu i nadam se da ću doći i sljedeće godine - kazao je Gasquet

Očekivao se francuski četvrtfinale u Umagu (Gasquet - Monfils), ali od toga neće biti ništa jer je prvi nositelj Richard Gasquet, deveti tenisač svijeta, poražen od Španjolca Alberta Montanesa (49.) sa 4:6, 4:6. Španjolcu je to prva pobjeda nad Francuzom, dosad je znao samo za poraze (7).  

- On je specijalist za zemlju, a ja od Wimbledona nisam igrao. No, bilo mi je lijepo u Umagu i nadam se da ću doći i sljedeće godine - kazao je Gasquet.

Treći nositelj Fabio Fognini, sada 19. igrač svijeta, prošao je u četvrtfinale, iako je u dvoboju s Nizozemcem De Bakkerom zaostajao 1:5 u prvom setu. No, Talijan je potom ubacio u petu brzinu i sa 7:5, 6:3 postigao 11. pobjedu u nizu. 

Ostali rezultati - osmina finala: Kližan (6, Slk) - Mayer (Arg) 3:6, 6:1, 7:6 (3), Monfils -Kavčić 6:3, 6:1; parovi, 1. kolo: Berlocq/Zeballos - Draganja/M. Pavić 6:1, 6:4.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije