Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG CRVENOG KARTONA

Uefa kaznila Drogbu dvjema utakmicama suspenzije

Didier Drogba
Reuters
30.03.2010.
u 13:35

Europska nogometna federacija (Uefa) kaznila je bjelokošćanskog napadača Chelseaja Didiera Drogbu dvjema utakmicama supenzije u europskim natjecanjima.

Uefin disciplinski odbor kaznio je Drogbu zbog crvenog kartona dobivenog u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Intera na Stamford Bridgeu (pobjeda Intera 1-0), a uz supenziju produžen mu je uvjetni rok.

Moguće su drastičnije sankcije (do 15. srpnja 2013.). Prvotno je kažnjen nakon agresivnog ponašanja prema norveškom sucu Tomu Henningu Øvrebøu nakon prošlosezonskog uzvrata polufinala Lige prvaka protiv Barcelone.

U Chelseaju imaju pravo uložiti žalbu na ovakvu odluku u roku od tri dana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije