Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez milosti

Uefa kaznila Dinamo zbog navijačkih izgreda na utakmici sa Skenderbeuom

Dinamo - Slaven Belupo
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/7
25.08.2017.
u 17:10

Plavi su kažnjeni zbog upotrebe pirotehničkih sredstava, te prekršaja u vezi članka 14 (rasističko ponašanje) disciplinskog pravilnika Uefe

Disciplinska komisija Uefe kaznila je zagrebački Dinamo zatvaranjem sjeverne tribine na prvoj idućoj europskoj utakmici zbog izgreda navijača za vrijeme prve utakmice play-offa Europske lige protiv albanskog kluba Skenderbeu.

Dinamo je kažnjen i sa 5.000 eura.

Uefa je kaznila Dinamo zbog upotrebe pirotehničkih sredstava, te zbog prekršaja iz članka broj 14 Disciplinskog pravilnika Uefe na temu rasističkog ponašanja.

U Maksimiru su odmah od Uefe zatražili obrazloženje kazne, kako bi saznali zbog kojih je to točno prekršaja modri klub kažnjen.

Dinamo je završio europsku sezonu ispadanjem u završnoj rundi kvalifikacija za Europsku ligu od albanskog Skenderbeua. U prvom susretu na stadionu Maksimir bilo je 1:1, a u uzvratu u Elbasanu nije bilo golova.

Dinamo će kaznu odraditi iduće sezone, naravno ukoliko izbori plasman u neki od europskih kupova.

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
18:23 25.08.2017.

tak su igrali loše da ih treba kaznit i da nije bilo pirotehnike i rasističkih vređanja

Avatar Poskok
Poskok
19:27 25.08.2017.

ja cu trazit odstetu jer je nastup dinama bio uznemirujuceg sadrzaja a ni od dusevnih boli nisam ostao postedjen.

PR
prajdali100
17:22 25.08.2017.

Tooooo ! Samo tako.Ali najveci biser koji sam cuo ovog mjeseca je izjava trenera modrih " da se sudija pogubio" !!!!!!! I za nagradu Barisic i kompanija ce ga ostaviti na klupi ! Covjek nema blage veze, igru je sramotno postavio ali za Dinamo je dragulj. Ha ha ha ha ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije