Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko će voditi plave?

Treba li Cvitanović dobiti otkaz? Josip Šimunić već čeka

Zdravko Mamić i Josip Šimunić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
25.08.2017.
u 10:41

Protiv Odda je to bilo prilično blijedo, a Skenderbeu je potvrdio da modri izgledaju - očajno.

U srpnju ove godine čelnicima Dinama je prekipjelo pa su potjerali Ivajla Peteva. Na (uvijek) vruću klupu modrih sjeo je Mario Cvitanović i činilo se da je to privremeno rješenje dok se ne nađe trener koji će dobiti kontinuitet. Međutim, tu konstrukciju klub je brzo demantirao.

- Cvitanović nije privremeni trener, dali smo mu ugovor na godinu dana, poručili su tad iz kluba.

I dobro je krenuo, slavio je u derbijima protiv Hajduka i Rijeke, ali u Europi 'šteka'. Protiv Odda je to bilo prilično blijedo, a Skenderbeu je potvrdio da modri izgledaju - očajno.

I, kako to obično u Maksimiru biva, trener je sad na rubu otkaza. Kuloarima kruži priča da je već bivši, a spominju se i mogući kandidati. Tako je isplivao i Joe Šimunić koji je navodno spreman krenuti u prvi samostalni trenerski posao.

Što vi mislite, treba li Cvitanović dobiti otkaz? Odgovorite nam u anketi na dnu članka.

Komentara 38

ST
stefj
11:08 25.08.2017.

Ne znam po čemu bi Šimunić bio bolji od Cvitanovića. Niti jedan niti drugi nisu dokazani treneri i sve je na nivou eksperimenta... Bez veze je onda trošiti tolike novce na igrače, kad nema pravog trenera koji bi ih vodio. Onda je bolje igrati se nogometa u županijskog ligi, nego glumiti vrhunski nogomet... Teško je dovesti kvalitetnog trenera, jer ga treba platiti, a na njemu se ne može zaraditi, ne možeš ga prodati dalje. Na kraju ispada da je Zoran Mamić sa svojim stožerom bio najbolji, sve ostalo je već dugo katastrofa...

DU
Deleted user
10:55 25.08.2017.

gdje je momčad juniora koja je prije 2 godine osvojila nike cup?

EL
EldersRealm
11:44 25.08.2017.

Da su Peteva potjerali na kraju prosle sezone kad nije nista osvojio i da je pripreme odradio Cvitanovic, onda bi definitivno morao otici. Situacija ipak nije takva. Petev je kriv za ovakav Dinamo , a njemu ne mogu jos jednom dati otkaz. Ipak, najvise su krivi igraci i bezidejnost i nezalaganje. Fali bas jedan takav kao Ademi, radnik u veznom redu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije