Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVE SANKCIJE

UEFA je zatražila istragu zbog nereda huligana u Beču! HNS-u prijeti žestoka kazna?

Policija intervenirala na tribini s hrvatskim navijačima
Igor Soban/PIXSELL
04.10.2022.
u 17:53

Vatreni bi mogli biti drastično kažnjeni zbog nereda hrvatskih navijača, u cijeli slučaj umiješala se i UEFA.

Pobjedu Hrvatske protiv Austrije u Beču zasjenio je ispad skupine od 40-tak huligana koji su za vrijeme utakmice palili baklje i potukli se s interventnom policijom. 

UEFA je sada pokrenula službenu istragu kako bi utvrdila što se točno dogodilo, na odgovornost se poziva i HNS, iako je malo vjerojatno kako je hrvatski Savez tu mogao nešto puno napraviti. Huligani su skandali protiv HNS-a i uputili rasističke povike, zbog nereda ih je nekoliko i privedeno. 

Hrvatska je u Ligi nacija već bila sankcionirana zbog huliganskih ispada - protiv Danske smo u Zagrebu imali kapacitet umanjen za 3000 gledatelja, morali smo i platiti 15000 eura novčane kazne, tako da će ovaj puta kazna biti puno oštrija.

Moguće je kako ćemo morati platiti dvostruko više, dakle oko 30-tak tisuća eura, a jedna tribina bi mogla biti ispražnjena. 

Standings provided by Sofascore

 

Komentara 3

KL
Klavocin
18:43 04.10.2022.

To nije bilo par huligana, nego grupa koja se zove torcida. To zna i cijenjeni novinar i mi koji smo boli na stadionu, pa nek se kaže istina

DU
Deleted user
07:28 05.10.2022.

Samo jedno rjec napisi protiv ustasa,odmah si izbrisan,zar je ta divljac toliko zasticena......

BE
Berlioz
19:36 04.10.2022.

Krivci za to su političari koji odbijaju riješiti problem huligana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije