Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA UEFE Dva Quagliarellina pogotka za potvrdu prvog mjesta

Udinese slavio na gostovanju kod Spartaka

06.11.2008.
u 20:10

Nogometaši Udinesea dobili su i drugu utakmicu skupine D Lige Uefe pa su sa šest bodova učvrstili vodeću poziciju na ljestvici ispred zagrebačkog Dinama.

Nakon lake domaće pobjede protiv Tottenhama, talijanska je momčad bila uspješna i u Moskvi gdje je pobijedila Spartak s 2-1. Udinese je sebi dopustio da uoči derbija domaćeg prvenstva protiv Intera odmara prvu zvijezdu Di Natalea, a njegove dužnosti postizanja pogodaka je preuzeo Fabio Quagliarella koji je dva puta matirao hrvatskoga reprezentativnog vratara Stipu Pletikosu.

Unatoč tomu što je primio dva pogotka Pletikosa je nekoliko puta izvlačio iz još većih problema svoju momčad, a na drugoj strani su se domaći napromašivali budući da su imali 20 udaraca (od toga deset u okvir), ali se samo Rodriguez upisao u strijelce.

U zadnjim minutama ogleda gostujući igrač Pasquale je dobio drugi žuti, odnosno crveni karton.

Utakmica u Harkivu između Metalista i berlinske Herthe započela je žutim kartonom Josipa Šimunića (4. minuta) i takvi događaji (prekršaji i opomene) bili su najveće zanimljivosti ogleda. Sve je završilo bez pogodaka. Hrvat je odigrao cijelu utakmicu.

Sličan se rezultat spremao i u Stuttgartu gdje je Partizan odolijevao do 76. minute, kada se razbudio najbolji domaći igrač Mario Gomez te je s dva pogotka Stuttgartu donio tri boda.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije