hrvatski navijači

U Poljskoj tri vrste cesta – u gradnji, u rekonstrukciji i vrlo loše

'SONY DSC                       '
Foto: ''
1/3
18.06.2012.
u 19:26

Na utakmici protiv Italije navijači su bili izmiješani, ali nije bilo incidenata, osim što su naši bacali baklje

Velike skupine hrvatskih navijača već su u Poljskoj desetak dana.

– Nas 19, uključujući djecu, iznajmili smo kuću u vikendaškom naselju pored Powdiza. Na put smo krenuli s četiri automobila i jednim kombijem. Na putu je bilo manje-više sve u redu dok nismo došli u Poljsku. Uvjerili smo se da je istinita tvrdnja kako u Poljskoj postoje tri vrste cesta: ceste u gradnji, u rekonstrukciji i loše ceste – rekao je Robert Pesserl, navijački veteran u odlascima na velika nogometna prvenstva.

Kućom je vesela navijačka skupina bila zadovoljna.

– Kuća je na prekrasnom mjestu, okružena zelenilom, u blizini jezera, s velikim dvorištem i pješčanikom koji je oduševio djecu, roštiljem i velikim LCD-televizorom koji je razveselio muški dio te saunom i solarijem koji su navukli osmijeh ženskog dijela – istaknuo je Pesserl.

Još su svježa sjećanja na prvu utakmicu protiv Irske.

– Nikada nisam sreo tako pristojne navijače, ni na svjetskim ni na europskim prvenstvima – rekao je Pesserl.

Povratak nakon utakmice s Italijom bio je poseban.

– Cijelim smo putem nakon izlaska s autoceste nailazili na srne, jelene, kune, zečeve – zaključio je Robert Pesserl.

Ključne riječi

Komentara 1

PI
pipica
16:25 19.06.2012.

e kad bi se oni ponašali ko pijani miljoneri i posuđivali novac da poprave svaku rupu na cesti ko i mi, onda bi i njihove ceste bile bolje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije