Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRA

U Dinamu traju prljave igre, a klubu prijeti potpuni slom. Vjerujte, bolje nije ni zaslužio

12.01.2023.
u 13:50

Da mi netko još jednom ponudi – želiš li biti sportski novinar, odgovorio bih mu – NE! Bila je to najveća ludost mog života. U blizini mog trenutačnog radnog mjesta nalazi se jedan mali, sada EU fondovima obnovljeni zdravljak. U njemu se peku najbolje kiflice u Zagrebu, a radno vrijeme je od 8 do 19, subotom od 8 do 15. Baš to bih odabrao u "novom životu"

Ključne riječi

Komentara 25

Avatar Pandorium
Pandorium
14:45 12.01.2023.

Sjećam se kad te Mamić izvrijeđao na onoj presici ... mislim da nije puno pogriješio ... ovakav "osvetnički" način pisanja prekrivati nekom semantikom je samo za one koji padaju na takve stvari a ti dragi moj Flak si pročitana knjiga od tog dana. Zar nisi rekao da su tvoji dani u Večernjem gotovi ?!? Ti se hvataš za svaku slamku samo da bi svojim polu populističkim pisanjem i načinom izražavanja dobio koji poen kod onih koji ne vide kroz zavjesu koju si navukao ispred poante svojih tekstova. Rekao bi Maminjo ... "Anđele moj pa nemoj da se vrijeđaš":) Neću reći da si loš novinar ali su ti motivi pisanja van svake forme i dosta subjektivnog stajališta što po zdravoj logici se krši sa zanimanjem novinara ... nas "obične" ljude zanima istina a ne tvoje osobno mišljenje i stav prema situaciji, čovjeku ili bilo čemu drugome a ove osvrte više niti ne doživljavam kao nešto posebno važno sudeći po nekim imenima koja tu pišu a sad još i ovaj tvoj kao šećer na kraju ... ako si već i vidio dno, što si ga išao dirati ? Šteta

Avatar Komunikolog1
Komunikolog1
14:26 12.01.2023.

Igor, a kaj bi ti štel biti?

IV
Ivan79
14:40 12.01.2023.

A ispod kojeg kamena si ti ispuzao?! Bljak!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije