Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandal u Ženevi

Turskom kapetanu napali oca i strica, a on im zaprijetio smrću

Cenk Tosun
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
02.06.2018.
u 10:17

Želio je obračun, a suigrači su ga jedva smirivali. U bujici teških riječi u jednom je trenutku Cenk Tosun pokazao na prerezani vrat

Prijateljska utakmica između nogometaša Turske i Tunisa (2:2) koja je igrana u Ženevi bila je na trenutak prekinuta.

Naime, Turci su u 54. minuti poveli s 1:0 pogotkom Cenka Tosuna iz jedanaesterca i tada je na tribini gdje su bili navijači Tunisa netko napao njegova oca i strica.

Prema njima je doletio i nekakav zapaljivi predmet pa se kapetan turske reprezentacije ispred tribine počeo divljački ponašati.

Želio je obračun, a suigrači su ga jedva smirivali. U bujici teških riječi u jednom je trenutku Cenk Tosun pokazao na prerezani vrat.

Kada se situacija stišala švicarski sudac San Fedayi pokazao je turskom kapetanu crveni karton. To je Cenku Tosunu bio prvi crveni karton u karijeri.

Cenk Tosun
1/8

Komentara 9

MA
Majur
10:24 02.06.2018.

Ljubi te tvoj Sultan Erdogan sa kojim si sliku napravio u Londonu...odmah rezanje vrata,bravo.

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
10:39 02.06.2018.

Ovo je prvi slučaj nereda na stadionu a da nismo mi umešami

Avatar Django
Django
11:01 02.06.2018.

Što manje klikova, to manje ovakvih članaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije