Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI LUKA

Modrić: Rođen sam u Hrvatskoj, ali u Realu se osjećam kao doma. Ljude se ne može prevariti

Champions League - Group C - Real Madrid v 1. FC Union Berlin
Isabel Infantes/REUTERS
18.11.2023.
u 09:41

Hrvatski kapetan stigao je do 500. nastupa za španjolskog velikana, od kada je stigao iz Tottenhama postao je klupska ikona

Hrvatski nogometni virtuoz Luka Modrić upisao je 500. nastup za madridski Real u El Clasicu protiv Barcelone. Povodom tog veličanstvenog podviga, Modrić je dao intervju za klupsku stranicu španjolskog velikana u kojem je rekao da je ponosan što je odigrao toliko dvoboja u bijelom dresu. 

GALERIJA Modrić je za Hrvatsku igrao u 27 europskih metropola i 72 svjetska grada

Champions League - Group C - Real Madrid v 1. FC Union Berlin
1/5

- Jako puno mi znači ovaj dres. Dohvatiti brojku od toliko nastupa za klub je nevjerojatno, a želio bih zahvaliti svima na potpori tijekom svih tih susreta. I dalje ću davati svoj maksimum za Madrid jer je on dio mog života i moje obitelji. Iz Hrvatske sam, ondje sam rođen, ali tu sam već 11 godina i osjećam se kao doma. Zahvalan sam na svim iskustvima koja sam doživio u najboljem klubu u nogometnoj povijesti - izjavio je Modrić.

Kapetan vatrenih fotografirao se okružen dresovima sa svojim imenom koje je dobio za jubilarne utakmice u Realu. Nalazio se ispred dresova s brojevima 200, 250, 300 i tako sve do 500, te dao komentar za svaki od njih. 

VEZANI ČLANCI:

- Zaista ne znam što bih rekao, doći do te brojke je čudesno, malo je njih koji su odigrali 500 utakmica za Real. Ponosan sam zbog toga. Uz sve trofeje i nagrade, najvažnija mi je podrška navijača, koji su uvijek bili uz mene. Ljude se ne može prevariti i sretan sam zbog ljubavi koju mi pružaju otkako sam prvi put kročio na stadion. Zato se trudim uvijek dati sve od sebe kako bih im uzvratio - kazao je Luka. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije