Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER GURU

Insajder otkrio s kojim klubovima pregovara Modrićev agent. Kapetan vatrenih uskoro napušta Real?

LaLiga - Real Madrid v Osasuna
Isabel Infantes/REUTERS
18.11.2023.
u 09:52

Modrić je ljetos odbio ponudu Al Ahlija iako mu je taj prvoligaš nudio čak 200 milijuna eura za tri godine, ali bogati Saudijci nisu odustali od dovođenja našeg kapetana

Hrvatski kapetan Luka Modrić bi prema posljednjim informacijama mogao uskoro napustiti Real Madrid i nastaviti karijeru u Saudijskoj Arabiji, objavio je Rudy Galetti, talijanski novinar specijaliziran za transfere i tržište u Saudijskoj Arabiji. Galetti je na društvenoj mreži X objavio da je agent hrvatskog kapetana u pregovorima o mogućem transferu Hrvata u Al Ahli ili Al Ittihad.

GALERIJA Luka Modrić ima dvije ponude iz Saudijske Arabije

LaLiga - Real Madrid v Osasuna
1/5

Modrić je ljetos odbio ponudu Al Ahlija iako mu je taj prvoligaš nudio čak 200 milijuna eura za tri godine. Klub nije odustao od njegovog dovođenja, a konkurencija mu je Al Ittihad, aktualni prvak saudijske elitne Pro lige u kojem nastupa i Modrićev donedavni suigrač iz Reala, Karim Benzema. 

VEZANI ČLANCI:

Nedavno je Modrićev menadžer izjavio kako je Luka koncentriran isključivo na Real, ali nije nemoguće da ode iz Reala ukoliko stigne ponuda koja će zadovoljiti sve strane. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije