Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJEO NA KLUPU

Tudor otkrio zašto se oduvijek divio Udineseu

Igor Tudor
Foto: Bernd Thissen/DPA/Pixsell
1/5
25.04.2018.
u 09:49

- Udinese je veliki klub koji u momčadi ima puno zanimljivih mladih igrača. Vjerujem da mogu ostvariti dobre rezultate ovdje.

Igor Tudor u utorak je službeno predstavljen kao novi trener Udinesea, s kojim je potpisao ugovor do ljeta 2019. Prvi zadatak bit će mu razdrmati momčad koja ima 11 uzastopnih poraza u Serie A zbog čega još uvijek strahuje za opstanak u ligi.

Naime, četiri kola prije kraja Udinese je na 15. mjestu s 33 boda, samo četiri više od SPAL-a koji je u opasnoj zoni.

- Znam da me čeka težak posao. Moramo se odmah trgnuti tako da i u iduću sezonu uđemo s novom energijom. Naravno da trener mora napraviti razliku, ali sada je najvažnije da zasučemo rukave i da se fokusiramo na Benevento - rekao je  Tudor u prvom obraćanju novinarima kao trener Udinesea.

- Udinese je veliki klub koji u momčadi ima puno zanimljivih mladih igrača. Vjerujem da mogu ostvariti dobre rezultate ovdje. Svaki trener na momčad pokuša prenijeti i dio sebe, nadam se da ću uspjeti igračima odmah prenijeti nešto pozitivno i da će se to vidjeti već u nedjelju - rekao je Tudor pa otkrio kakav će nogomet igrati njegova momčad.

- Ja volim igrati agresivan nogomet s visokim tempom. Čim sam stigao u klub, imao sam dobar osjećaj. Uvijek sam se divio njihovom profesionalizmu i načinu na koji rade s trenerima. 

Ključne riječi

Komentara 4

DH
dalibor.hren
05:48 26.04.2018.

Možda ga ne otjeraju prije kraja sezone!? Kome će se onda "diviti"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije