Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I POMOĆNIK HRVAT

Bomba iz Italije: Igor Tudor preuzeo uglednog prvoligaša!

Igor Tudor
Foto: Galatasaray/Twitter
1/5
24.04.2018.
u 14:03

Debi na klupi mogao bi imati protiv posljednje momčadi lige, Beneventa.

Igor Tudor ima novi posao, na godinu dana potpisao je ugovor s talijanskim prvoligašem Udineseom. Na toj će poziciji zamijeniti Massima Odda, objavio je klub na službenim stranicama.

Udinese ima 11 poraza u nizu u prvenstvu, a Oddu je presudio domaći 2:1 od Crotonea.

Tudor momčad preuzima na 15. mjestu s 33 boda četiri kola prije kraja i sa samo četiri boda od 18. SPAL-a i mjesta koja vode u drugu ligu sljedeće godine.

U momčadi ga čekaju dva Hrvata, Andrija Balić i Stipe Perica, a pomoćnik će mu biti Ante Šerić.

Debi na klupi imat će protiv posljednje momčadi lige, Beneventa.

Tudoru će ovo biti peti klub u karijeri koji će voditi nakon Hajduka, PAOK-a, Karabükspora i Galatasaraya, u kojem je dobio otkaz u prosincu prošle godine.

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
15:23 24.04.2018.

Svaki klub koji iole drži do sebe i želi napraviti rezultat mora imati najmanje jednog ili više hrvatskog igrača ili ako to već ne onda trenera !

Avatar zagorac2
zagorac2
14:27 24.04.2018.

mislim da je Tudor perspektivan, ustvari mislim da je on jedan od dva najperspektivnijih nasih Hrvatskih mladjih trenera on i Biscan i jedino kaj im treba da se stvarno dokazeju neki veliki klub/tim poput Dinama ili Juventusa ili bilo kojegg velikana i molim vas dragi moj Hrvatski narode nemojte pljuvat po nasim velikanima ali i po nasim perspektivnim mladjim strucnjacima i ja licno bi bio sretamn da gospodin Tudor dodje u moj/nas dinamo ili Hajduk opet i da nas vodi jer mislim/vjerujem da bi to bio uspjeh

Avatar poljicanin
poljicanin
14:51 24.04.2018.

Udinese,11 poraza u nizu,tu ni Tudor puno pokvariti ne može...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije