Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve je iznenadio

Kek odjurio s presice: Ovo mi je najteži trenutak otkad sam u Rijeci

Matjaž Kek
Foto: Goran Kovacic/pixsell
1/5
22.07.2017.
u 23:54

- Izuzetno teška utakmica, na kraju smo dobili što je najvažnije. Istina je da smo pobijedili, ali kao trener Rijeke danas nisam sretan

Nogometaši Rijeke pobijedili su Rudeš s 4:1 u drugom kolu HNL-a i tako nastavili s pobjedama na početku sezone. No, unatoč tome trener Matjaž Kek nije bio dobre volje na konferenciji za novinare.

- Izuzetno teška utakmica, na kraju smo dobili što je najvažnije. Istina je da smo pobijedili, ali kao trener Rijeke danas nisam sretan. Za mene je ovo jedan od težih trenutaka otkad sam u Rijeci – rekao je Matjaž Kek, a zatim ustao, rekao "hvala" i otišao s konferencije.

Matjaž Kek
1/8

Novinari su ga pokušali zaustaviti i saznati zbog čega mu je tako teško danas, ali slovenski stručnjak nije dao odgovor na to pitanje. Zasad se može samo nagađati zbog čega je to napravio, a jedino što svima pada na pamet jest činjenica da je Armada u 80. minuti iz protesta napustila tribinu. Naime, bili su nezadovoljni reakcijom policije na utakmici protiv Slaven Belupa pa su danas ovime iskazali svoje nezadovljstvo.

Je li Kek zbog toga otišao saznat ćemo nekom drugom prilikom...

Ključne riječi

Komentara 17

MO
mobitel20
00:33 23.07.2017.

Covjek negoduje zbog politiziranja oko Armade jer to naravno, odvalci pozornost s nogometa. Svi zele, a Kek posebno, simbiozu svih oko kluba pa mu kao strancu nikako ne odgovara da se i Armada pretvori u sredstvo politicke borbe protiv nekog imaginarnog "neprijatelja"...Jer da i jesu redari i pandurija pretjerali, pa sto !? Izribaj ih javno,odskandiraj i nastavi bodritu svoj Klub. Ali kada se tu uvuku ovi "jugonacionalisticki ilegalci" sa imbex filozofijom to ne moze na dobro. Zbog toga Kek nije sretan ! Nema to nikakve veze s "ponudama" itd..

DU
Deleted user
00:37 23.07.2017.

udba ne spava, ljudi moji....nama neke bezazlenw teme ali za njih je svaka jako vazna , pogotovo ak je javna

BI
billynik
00:33 23.07.2017.

Je li to Armada ide putem Torcide.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije