Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJSKI SUSRET

Tucakovi momci slavili protiv Crnogoraca na Mladosti: Zadnja obrana bila je ključna

Hrvatska i Crna Gora odigrale prijateljski susret
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/4
28.12.2021.
u 22:26

U posljednjem napadu na utakmici hrvatska obrana je uspješno zaustavila sve crnogorske pokušaje i time osigurala pobjedu

U prijateljskom susretu koji se odigrao na zagrebačkom plivalištu Mladosti, hrvatski vaterpolisti su svladali Crnu Goru 9-8 (2-1, 2-4, 3-1, 2-2).

Kod obje reprezentacije bilo je nekoliko izostanaka ključnih igrača, no unatoč tome ovaj prijateljski ogled je prije svega bio neizvjestan do samoga kraja. Pogodak za pobjedu Hrvatske postigao je Ivan Domagoj Zović 45 sekundi prije kraja.

U posljednjem napadu na utakmici hrvatska obrana je uspješno zaustavila sve crnogorske pokušaje i time osigurala pobjedu.

Po dva gola su za Hrvatsku zabili Ivan Krapić, Marko Žuvela i Andrija Bašić, dok su po jedan dodali Zović, Fatović i Biljaka.

Kod Crne Gore po dva pogotka su dali Mršić, Mačić i Baničević.

Prijateljska utakmica:

Hrvatska - Crna Gora 9-8 (2-1, 2-4, 3-1, 2-2)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije