Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽIO NOVAC ZA RADNIKE

Završila drama u Crnoj Gori: Muškarac se zatvorio u banku i prijetio eksplozivom

Crna Gora
Foto: Vijesti.me
1/2
28.12.2021.
u 15:00

Nakon razgovora sa potpredsjednikom Vlade Dritanom Abazovićem, muškarac je odlučio predati se policiji

Nekoliko sati trajala je drama u jednoj banci u crnogorskom gradu Baru gdje je muškarac upao u banku, zatvorio se ondje i prijetio da će aktivirati eksploziv. 

Nakon razgovora sa potpredsjednikom Vlade Dritanom Abazovićem, muškarac je odlučio predati se policiji. 

Policija je ranije evakuirala dio ulice Maršala Tita, a muškarac je poslovnicu banke oblijepio natpisom 'Vratite novac koji ste ukrali od radnika Primorke', pišu Vijesti.me. 

Evakuirana je bila zgrada u kojoj se nalazi poslovnica banke kao i dio ulice, a na licu mjesta su bili i vatrogasci. 

 

Muškarac koji se predstavio kao Edin Begzić prethodno je medijima dostavio snimku sa YouTubea u kojoj je pozvao predsjednika i potpredsjednika Vlade, kao i predsjednika Skupštine, da pomognu u rješavanju situacije sa bankom, tvrdeći da je radnicima nanesena višemilijunska šteta.

Državni tužitelj u Baru Radovan Đurišić kazao je za da je Begzić jutros zabranio ulazak u poslovnicu zaposlenima u banci, kazavši da je naoružan i opasan eksplozivom. U banci dakle, nije bio nitko osim njega. 

- Banku ću držati pod kontrolom sve dok banka radnicima ne isplati pare koje je ukrala, sa zakonom pripadajućom kamatom za sve vrijeme koje su čekali. Sa sobom ću imati masku za suzavac i dim, pancir, pištolj s mecima, Molotovljeve koktele i dvije improvizirane eksplozivne naprave na daljinski okidač. Na improviziranim napravama bit će vrećice sa ekserima ukoliko dođe do eksplozije - govori on u videu. 

Komentara 8

RA
ranko75
15:11 28.12.2021.

"Policija je ranije evakuirala dio ulice Maršala Tita..." Ucite se od crnogoraca i dajte ulicama ime heroja Tita da vas svijet razumije. Da ste dosli u Blajburg da proslavite cuvenog maršala, ne bi vam zabranili nego bi se i onii prikljucili. Cim je Tito prisutan sve bolje ide. I ovdje se je sve mirno zavrsili jer aura Tita pomaze svima, osim cetnicima i ustasama.

5S
505.scrtom
12:42 28.12.2021.

pa neče vodenim pištoljem

IV
ivanmerlin333
12:05 28.12.2021.

Ako je sam u banci, nije mu potrebna...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije