Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI IZBORNIK
Povratak na članak

Tucak: Opet ćemo svladati Srbiju, tu nema dileme

- Ne može uvijek biti zlato, ali tu je kontinuitet osvajanja medalja za hrvatski vaterpolo i nećemo stati na ovome - rekao je Tucak

Komentari 23

RE
Realab
09:48 29.07.2018.

Ne može uvek biti zlato? Pa to bi mogla da kaže Srbija koja je do poslednjeg prvenstva sveta kada su izgubili od hrvatske pobedila u pet takmicenja zaredom od cega su tri najbitnija, SP EP i OI ... zar ne?? Potom su psole zasicenja izgubili od Hrvatske u polufinalu SP sa jendim golom razlike na jedvite jade. Ovo je zaista veliki kompleks, trener jadan ne zna šta priča... Još ako napomenemo da su u one tri vezane titule na svim takmičenjima Srbi pobejdivali upravo komšije dva puta u finalima i to sa po šest razlike, vidimo zbog čega je ovoliki kompleks. Nije mu lako. Ni malo, setimo se samo prekida prenosa dodele medalja na hrt-u... Trenerčiću, trebao si reći , zhlato možemo tu i tamo, kad srbi malo ohlade...

VL
Avatar Oneill
Oneill
10:01 29.07.2018.

Možda bez tebe tvoje ponašanje nije današnjici prikladno mi nismo više u ratu . Hrvatsko pismo nije moj materinski Jezik.

VL
DI
Direkt
09:38 29.07.2018.

Ne treba istrčavati i pravdati se. Šta ako bude obratno?

VL
SE
Serbon1984
12:43 29.07.2018.

U tekstu piše "Srbija je postala evropski prvak"🤔 Molim Vas pišite realno SRBIJA je OSTALA evropski prvak. Mi smo bili evropski prvaci i pre osvajanja ovog finala, a Crosani su posta brpnzani-broncani , jer to do sada nisu bili. Hvala

VL
Avatar nekakav
nekakav
12:59 29.07.2018.

Ajd ovako. Srbiju smo pobijedili nakon katastrofalnog suđenja na njihovu štetu, i postali svjetski prvaci. Najslabiji naslov, vredniji je europski kojeg nemamo, i olimpijski. Budimo fer. Na sp dolaze smijesne repke tipa juzne afrike. Nećemo mi tako brzo ni moći naletjeti na srbe, jer se vraćaju grci, talijani, rusi. Kako je jadno izvlačiti se na suce, a kad ih drugi prozivaju šutimo i glancamo medalje.

VL
DM
drazen.muhvic
16:29 29.07.2018.

Nažalost, kakva su vremena došla i kako je svemir nepredvidljiv, ne možeš više sa sigurnošću tvrditi ni da će sutra opet Sunce izaći, a kamoli sigurno prognozirati nešto tako nebitno poput rezultata u nekakvom sportu...

VL
Avatar gandalfsivi
gandalfsivi
18:11 29.07.2018.

I treba da bobedi Hrvatska i Madjarska i Italija i Crna Gora i Spanija! Ja sam iz Srbije i kazem da je sportski izjaviti da cemo dobiti svaku sslekciju na koju naidjemo svako hoce da pobedi! Hrvati to i mogu jer imaju kvalitet! Ali bez mrznje i bez politike i bez sovinizma! Neka pobedjuju bolji , i ja sam za to da bude sto vise konkurentnih reprezentacija ,jer je to dobro za vaterpolo ! Srbija sta je uradila u poslednjih 10godina u vaterpolu to niko nikad nije uradio u kolektivnom sportu! Taj rezultat je ogroman! Sportski je cestitati! A sa druge strabe jedina reprezentacija koja je uspela da pobedi Srbiju u tri utakmice zaredom je Hrvatska! Ali verujte da ce Srbija jos dugo da dominira u vaterpolu jer imaju mlade igrace i strasne talente koje jako brzo asimiliraju u tim! I tu su najbolji !

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
17:01 29.07.2018.

Sad srbi mogu komentirat na portalu sami sa sobom al koliko je to zanimljivo isto ko na kuriru sve isti odgovori nalik jedan na drugog a koje uredništvo pušta tipa : " Vučić vuče najbolje poteze za svoju zemlju...predsednik uvek uvek iznađe najbolje rešenje za srbiju... presednik uvek radi najbolje u inteteresu naše zemlje " ..pa nije ni čudo da se vrši ovdje desant na portalu V.L... ono šta raduje što su svi postigli vidan nspredak koristeći latinično pismo a i na njihovim portalima je odnos 1 naprama 20 u korist latinice. Nije li vrijeme da ćirilica ode u ropotarnicu povijesti ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.