Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVID MOYES

Trener West Hama strahuje od Dinama: Ima puno više iskustva u Europi od nas

Premier League - Southampton v West Ham United
Foto: Peter Nicholls/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/4
15.09.2021.
u 23:08

- Mi smo relativno novi u ovom natjecanju i ne znamo što nas točno očekuje. Ulazak u skupinu je za nas uspjeh, ali želimo ostati u Europi što duže.

Nogometaši West Hama obavljaju posljednje pripreme prije gostovanja na maksimirskom stadionu (četvrtak, 18:45 sati) i ogleda protiv hrvatskog prvaka Dinama.

Na službenoj konferenciji za novinare trener West Hama David Moyes imao je puno lijepih riječi za suparnika koji im stoji na putu, na startu skupine H Europske lige.

- Dinamo ima puno više iskustva od nas u Europi. Mi smo relativno novi u ovom natjecanju i ne znamo što nas točno očekuje. Ulazak u skupinu je za nas uspjeh, ali želimo ostati u Europi što duže. Želimo u Europi biti i nakon Božića - rekao je Moyes.

West Ham je dobro otvorio sezonu u Premier ligi gdje je nakon četiri kola bez poraza. U Zagreb je došao s dvije pobjede i dva remija iz svog jakog domaćeg okruženja. No, unatoč tome Moyes se ne vidi favoritom protiv Dinama.

Premier League - Southampton v West Ham United
1/3

- Dobro znamo za Dinamove rezultate i njegovu povijest. Sjećamo se, naravno, kako je prošle sezone Dinamo u ovom natjecanju pobijedio i izbacio Tottenham. To je bilo impresivno i zato smo oprezni.

U Moyesovu momčad je nedavno došao hrvatski nogometaš Nikola Vlašić za kojeg trener West Hama ima samo riječi hvale.

- Njegov je pristup sjajan. Pratili smo ga puno dok je igrao za CSKA, a potom i na Europskom prvenstvu. Vlašić se još uvijek razvija, ali već sada na terenu izgleda i igra kao iskusan nogometaš. Još mu treba određeno vrijeme da se prilagodi, ali znamo što je sve u stanju napraviti u igri prema naprijed. Iskreno, ja sam impresioniran s onim što sam vidio od njega.

Igrač Mark Noble je kratko izjavio što očekuje od utakmice, ali i navijača West Hama.

- Ove sezone još uvijek nismo izgubili te smo u Zagreb došli pobijediti. Radujemo se što će biti puno navijača i očekujemo odličnu atmosferu. Našim navijačima je ovo godišnji odmor, lijepo putovanje, ovdje je predivno vrijeme.

Komentara 6

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
00:36 16.09.2021.

Šta kaže gradonačelnik Tomaševič kad će radovi na Maksimiru ? Koliko godina još treba da utvrdi stanje ruševnog stadiona? Svima damo 100 dana mira jedino on ga ima puno više ?

ZA
!zagreb!
05:59 16.09.2021.

Za vrijeme Možemo neće biti radova na Maksimiru. To je i u predizbornoj kampanji i rekao. To nije ni 100 prioritet. Ali budimo realni ni predhodnih 20 se ništa nije napravilo osim opralo nekoliko stotina mil kuna.

RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
08:45 16.09.2021.

Hrvatska bi trebala poput Brazila Kazahstana Australije Nigerije itd , napravit novi glavni grad , jeftinije bi bilo , nego nahranit sve ljevicare u Zagrebu , grad treba napravit tamo gdje se diše za Hrvatsku i govori hrvatskim jezikom , i gdje bar 100 km u krug zive Hrvati , Zagreb je grad na granici i blizu nuklearne elektrane, ovakav srusen je sramota za Hrvatsku a i tko zivi u njemu nije nista bolje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije