Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURSKI MEDIJI

'Trener vatrenog je očajan zbog balkanskog lobija. Morao je uzeti Livakovića na zahtjev BiH legende'

Zagreb: Okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije u hotelu Sheraton
Luka Stanzl/PIXSELL
13.02.2024.
u 17:35

Turski velikan je izgubio vodeću poziciju u Superligi, glavni rival Galatasaray ima dva boda više

Turski mediji već duže vremena pišu kako svlačionicom turskog velikana Fenerbahčea ne vlada trener Ismail Kartal, već je pravi vođa BiH zvijezda Edin Džeko i balkanski lobi predvođen Livakovićem, Tadićem i Krunićem. Fenerbahče je izgubio prvu poziciju u Superligi, a Livaković je zaredao s kiksevima na vratima turskog kluba. 

GALERIJA Livaković zaredao s kiksevima na golu Fenera

Zagreb: Okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije u hotelu Sheraton
1/7

- Ismail Kartal, trener Fenerbahčea, očajan je zato što je Edin Džeko gazda svlačionice. On je, naime, od prošlog ljeta doveo čak šest igrača koje je htio bez da je itko pitao trenera što misli o njima. Fenerbahče je od ljeta doveo 15 igrača. No njih šest kupljeno je na izričitu želju Edina Džeke - piše turski FotoSpor.

- To su Dominik Livaković, Dušan Tadić, Rade Krunić, Cengiz Under, Serdar Dursun i Leonardo Bonucci. Trener je nedavno posebno poludio jer je u zimskom prijelaznom roku Fener svim silama radio na dovođenju igrača koje je poželio Džeko te ih je na kraju uspio dovesti, dok su Kartalove želje bile ignorirane. To je otišlo toliko daleko da je Krunića i Bonuccija u ime kluba dočekao Džeko, kao da je predsjednik ili sportski direktor, a ne igrač - smatraju Turci. 

VEZANI ČLANCI:

Džeko je u Istanbul stigao prošlog ljeta u novom projektu kluba, iskusni veteran je ove sezone već zabio 21 pogodak i podijelio sedam asistencija. 

Komentara 1

PE
peronja
18:39 13.02.2024.

bravo za Džeku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije