Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA POGREŠKA

VIDEO Livaković fantastično obranio pa nastavio s nevjerojatnim kiksevima. Ovako je opet skrivio gol

Sportklub/Screenshot
11.02.2024.
u 21:27

Livaković je zaspao kod drugog gola Alanyaspora i tako treći put kiksao u zadnje tri utakmice, što je odnijelo Fenerbahčeu dragocjena dva boda.

Turski velikan Fenerbahče je napravio veliki kiks u borbi za naslov u turskoj Super ligi te nakon remija s Alanyom (2:2) zaostaje dva boda za najvećim rivalom Galatasarayem. Naš reprezentativni vratar Dominik Livaković primio je dva zgoditka, a kod drugog je mogao i puno bolje reagirati.

GALERIJA Livaković opet skrivio pogodak u dresu Fenera

1/4

Gosti su poveli u 12. minuti golom Augusta. Livaković je grešku svoje obrane popravio fenomenalnom  obranom, ali Augusto je zabio loptu koju je Livaković odbio jer Fenerova obrana nije dobro popratila akciju do kraja. To je naravno razljutilo jedinicu vatrenih koji se s pravom vikao na suigrače. 

VEZANI ČLANCI:

Međutim, Livaković je zaspao kod drugog gola Alanyaspora i tako treći put kiksao u zadnje tri utakmice, što je odnijelo Fenerbahčeu dragocjena dva boda.

Obranu i pogrešku našeg golmana možete pogledati OVDJE

Komentara 6

JO
jožica
22:52 11.02.2024.

I kakva je to greška???

Avatar Idler 3
Idler 3
23:08 11.02.2024.

Nit je zaspal nit skrivil pogodak...ali ah...

TO
TomoVinkovićbeatsIMT
00:19 12.02.2024.

Kakav kiks? Kakve su to gluposti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije