Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi

Trener Šibenika pozitivan na koronu, i uprava u karanteni: ' Svi smo u šoku!'

Šibenik
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/5
01.07.2020.
u 20:06

Moram priznati da sam u šoku, nitko od nas nije očekivao. Došli smo normalno na trening i ovo nas je dočekalo, ne mogu doći sebi - rekao je Vuković

Krunoslav Rendulić, trener novog prvoligaša Šibenika, pozitivan je na koronavirus. Uz šefa struke u samoizolaciji su trener vratara Ivica Matas, sportski direktor kluba Ivan Bulat, predsjednik Uprave Jure Zoričić te predsjednik Nadzornog odbora Josip Bulat.

Nogometaši Šibenika danas su imali prozivku, a pomoćni trener Klaudio Vuković odradio je trening s igračima.

- Danas je stigla vijest da trener Rendulić ima koronavirus. Svi oni koji su imali kontakt s njim u zadnjih 48 sati su u samoizolaciji. Moram priznati da sam u šoku, nitko od nas nije očekivao. Došli smo normalno na trening i ovo nas je dočekalo, ne mogu doći sebi - rekao je Vuković za Šibenik.in.

Trener Rendulić ima prebivalište u Zagrebu pa još nema službene informacije Županijskog stožera civilne zaštite.

Kada je doznao da je njegov test pozitivan na COVID-19 trener se javio telefonom i nije došao u klub.

Ključne riječi

Komentara 1

RE
RedTree
20:43 01.07.2020.

Mislim da bi trebali igrati bez publike za svaki slučaj. I u ligama petice rezervni igrači sjede udaljeni jedni od drugih s maskama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije