Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI KAPETAN

Rat se nastavlja: Zvonimir Boban ide na sud

Zvonimir Boban
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/7
01.07.2020.
u 19:51

Klub mu je zbog izrečenih tvrdnji dao izvanredni otkaz, ali Boban će se protiv toga pravno boriti jer smatra da je postupio u skladu s obvezama iz ugovora.

Zvonimir Boban nedavno je dobio otkaz u Milanu na mjestu sportskog direktora, ali stvar nije gotova, otkrivaju talijanski mediji.

Repubblica tako piše da će od sutra na sudu u Milanu krenuti proces između bivšeg kapetana hrvatske reprezentacije i crveno-crnog kluba.

Podsjetimo, Bobanu je objašnjeno da je dobio otkaz zbog svojih komentara u intervjuu za Gazzettu dello Sport. Boban je tada direktno i oštro kritizirao Ivana Gazidisa, predsjednik uprave kluba, zato što mu je ovaj, kako je Hrvat tvrdio, dogovarao dovođenje Nijemca Ralfa Rangnicka (61) iza leđa.

Klub mu je zbog izrečenih tvrdnji dao izvanredni otkaz, ali Boban će se protiv toga pravno boriti jer smatra da je postupio u skladu s obvezama iz ugovora. To potvrđuje i njegova izjava koju je nedavno dao:

– Moj intervju je pravno besprijekoran – rekao je Boban kada je usporedio Milan s diktatorskim režimom Sjeverne Koreje.

Sudski spor između Bobana i Milana, dakle, počinje sutra, a talijanski mediji ranije su pisali da lošije u parnici proći talijanski klub.

Ključne riječi

Komentara 4

IL
ilustrator
23:30 01.07.2020.

ono kad popljuješ nekog "velikana" pa se kao bolje osjećaš, tvoj život ti se čini manje promašenim..

DH
dalibor.hren
21:30 01.07.2020.

Hoće li tužiti krivca za poraz protiv Francuske 1998.?

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
20:43 01.07.2020.

Zar nije Zvonimir sve velike pare zaradio u AC Milanu, tamo dobio priliku koju nije iskoristio a sada želi još dodatno uzeti pare i štetiti klubu. Zvone je ipak pravi hrvat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije