Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S rudešom 1:1

Trener Dinama razočaran: Za mene je ovo poraz!

Nenad Bjelica
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/9
27.07.2018.
u 22:31

- Ako igrači Dinama ovakve utakmice ne mogu igrati, onda ne trebaju ni biti u Dinamu.

Na startu nove sezone HNL-a vidjeli smo iznenađenje. Rudeš, koji je na Maksimir stigao samo s četvoricom na j+klupi, odigrao je 1:1 s Dinamom.

Gosti su čak mogli i do sva tri boda jer su vodili do 94. minute, ali tada su se modrima isplatili napadi u drugom dijelu.

-  Mislim da je ovo realno, rezultat je realan. Rudeš je bio bolji i imao bolje šanse u prvom poluvremenu, a mi smo ga prespavali. To se ne smije događati, ne možete ući u utakmicu u 46. minuti. Onda te neće ni sreća poljubiti. Izgubili smo velika dva boda, rekao je nakon susreta razočarani trener Dinama Nenad Bjelica pa dodao:

Nenad Bjelica
1/7

- Za mene je ovo danas poraz i ovo je za mene trežnjenje i velika škola. Moramo naučiti iz ovoga.

Bjelica je dosta rotirao, utakmicu je započeo s potpuno novim početnim sastavom u odnosu na susret s Hapoelom.

- Ne bih sad ovako vruć neke velike zaključke donosio. Imamo jako puno igrača, moramo vidjeti. Ako igrači Dinama ovakve utakmice ne mogu igrati, onda ne trebaju ni biti u Dinamu. Imaju igrači kvalitete, ali pristup u prvom poluvremenu je bio loš.

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar rubinet
rubinet
12:57 28.07.2018.

"treneru Dinama" !Nije ovo katastrofa,ali je jadno....imaš još vremena...

MV
Mijat vrdoljak
10:28 28.07.2018.

Tri dana prije so ga kovali u zvjezdu i tepali mu sada je katastrofa, takvi smo mi.

LJ
ljudevitus
11:59 28.07.2018.

ma vi ste šljam od ljudi! kad dobiju 5:0, onda je on kralj, kad odigraju 1:1, onda ga treba otjerati! Ista bi pjesma bila sa Dalićem da ostane izbornik! Sad vam je "Bog", a čim izgube prvu utakmicu bit će budala. *ebo ti naš narod!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije