Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
eurocup

Treće pobjeda UNIKS-a, Popović i Lončar dobri

Marko Popović
Igor Kralj/PIXSELL
08.12.2009.
u 19:49

Košarkaši ruskog UNIKS-a u Kazanu su pobijedili njemački Telekom iz Bonna 76-64 u utakmici trećeg kola D skupine Eurocupa.

Ruse su do pobjede ponovno predvodili hrvatski reprezentativci. Marko Popović sa 17 je koševa bio najbolji strijelac u pobjedničkoj momčadi. Nažalost, šutirao je očajnih 25% iz igre (2-6 za dva, 1-6 za tri poena, 10-12 slobodna bacanja). Dojam je popravilo sedam asistencija.

Krešimir Lončar već je u prvom poluvremenu ubacio 12 poena. Do kraja je dodao još dva. Skočio je uspješno sedam puta, te dodao dvije osvojene lopte. Iz igre je šutirao 6-12 (5-11 za dva poena).

Do treće su pobjede u B skupini došli i košarkaši Valencije. Sastav Nevena Spahije pobijedio je na gostovanju kod ruskog Triumfa 67-59.

U dvoboju skupine F drugu su pobjedu u trećem susretu upisali košarkaši Benettona. Talijani su na gostovanju u Moskvi nanijeli treći poraz Dinamu slavivši 86-74. Davor Kus zabio je za pobjednike 10 koševa dodavši tri skoka i šest asistencija. Sandro Nicević ubacio je osam poena uz jedan skok, jednu asistenciju i jednu izgubljenu loptu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije