Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GROZNE VIJESTI

Tragedija u borilačkom svijetu, policajac ubio omiljenog prvaka

Instagram / Leandro Lo
08.08.2022.
u 10:44

Leandro je imao samo 33 godine te je bio najveći majstor u brazilskoj jiu-jitsi na svijetu. BJJ je jedan od temelja MMA borbe, zbog čega se od Loa opraštaju mnoge zvijezde UFC-a.

Svjetska jiu-jitsu legenda, Leandro Lo ubijen je u Sao Paulu prošlog vikenda. Višestruki svjetski prvak u ovom borilačkom sportu ubijen je hicem u glavu nakon jedne svađe u noćnom klubu.

Leandro Lo je proglašen mrtvim u bolnici nakon što ga liječnici nisu uspjeli spasiti nakon što je prema svjedocima, dobio metak u čelo od jednog policajca koji nije bio na dužnosti.

Brazilski mediji prenose riječi svjedoka, koji tvrde kako su se spomenuti policajac Otavio Oliveira i Lo posvađali, nakon čega je policajac krenuo bocom na Leandra.

On se u maniri pravog jiu-jitsu majstora obranio te ga je srušio na pod. Neko vrijeme ga je Lo držao na podu dok se situacija nije malo smirila. Pustio je Oliveiru, nakon čega je ovaj izvadio pištolj te pucao Brazilcu u glavu.

Policijske službe tragaju za napadačem, dok borilački svijet oplakuje omiljenog borca. Osvojio je čak osam naslova svjetskog prvaka u pet različitih kategorija što je rekord u ovom sportu.

>> Pogledajte Mike Tyson šokirao: Uskoro ću umrijeti, blizu sam kraja...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije