Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi su plakali

Tragedija ovog vratara obišla je svijet: 'Ne možemo opisati bol koju osjećamo'

Alaa Ahmed
Foto: Twitter
1/2
19.02.2018.
u 09:10

- Nemamo riječi kojima bismo opisali bol koju osjećamo u ovom trenutku, poručili su iz kluba

Nogometni vratar Alaa Ahmed doživio je veliku tragediju – preminuo mu je sin. Logično, to ga je jako pogodilo, a kako je želio malo odagnati misli s toga, odlučio je nastupiti na utakmici svog Naft Maysana u susretu iračkog prvenstva protiv Al-Shorta.

No, Ahmed nije nikome pričao o tome što se dogodilo, ni njegovi suigrači nisu imali pojma. Stisnuo je zube, branio svih 90 minuta, a onda kada je sudac označio kraj, briznuo je u plač.

Suigrači su ga prvo u čudu gledali, a kad  im je objasnio što se dogodilo, zaplakali su s njim. Njegove suze obišle su svijet, tragična priča brzo se proširila svjetskim medijima.

 

– Nemamo riječi kojima bismo opisali bol koju osjećamo u ovom trenutku. Suosjećamo s našim igračem, ali moramo biti jaki kako bismo njemu dali dodatnu snagu – rekao je predsjednik kluba nakon što je doznao za tragediju.

Društvene mreže pune su poruka podrške ovom vrataru koji se nakon svega nije oglašavao već je u miru i tišini otišao tugovati.

Komentara 6

JO
Jokas54
13:32 19.02.2018.

Brutalan video ste stavili ,evo jedva cekam novi clanak s ovako dobrim videom ...

MA
malena1983
15:31 19.02.2018.

Zamislite, napisala sam kako ga nije sram tako nešto reći a čovjeku je dijete umrlo, i brže bolje Večernji mi izbriše komentar i da žuti karton. Bitno je da administrator ove google fejk oglase ne briše. Strava

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
12:48 19.02.2018.

glumatanja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije