Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rekord

Madridski Real je prva momčad kojoj je to uspjelo u španjolskoj ligi

Marco Asensio
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
19.02.2018.
u 07:59

Trener Zinedine Zidane u tom je dvoboju od prve minute priliku dao Mateu Kovačiću, koji  je odigrao cijelu utakmicu, Luka Modrić bio je na klupi s pričuvama

U sjajnoj utakmici 24. kola španjolske lige madridski Real je na gostovanju pobijedio Betis s 5:3. Trener Zinedine Zidane u tom je dvoboju od prve minute priliku dao Mateu Kovačiću, koji  je odigrao cijelu utakmicu, Luka Modrić bio je na klupi s pričuvama.

Igrači obje momčadi bili su sjajno raspoloženi, a prvo ime susreta bio je Marco Asensio. Mladi španjolski reprezentativac zabio je dva pogotka, a posebno važan bio je onaj drugi za 3:1.

Marco Asensio
1/5

Naime, 22-godišnji Asensio zabio je Realov 6000. pogodak u španjolskom prvenstvu. Kasnije su Cristiano Ronaldo i Karim Benzema popravili statistiku.

Komentara 2

CB
Crash_Bandicoot
09:02 19.02.2018.

Asensiov drugi pogodak je bio za 2-3, a ne 1-3 kako piše. Gubili su 2-1 pa se vratili na 2-4, da bi završilo 3-5.

Avatar tomas_R
tomas_R
00:43 20.02.2018.

@ Crash_Bandicoot: Zahvaljujem se tocnom izvijescu. Sta bi radili da nemamo Komentatore u VL koji ispravljaju Honorirano osoblje VL. ;-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije