Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objasnio razlog

Otišao sam iz Hrvatske zbog nesposobnih ljudi

Jakov Fak
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
19.02.2018.
u 07:00

- Bio je to ispravan potez jer je biatlon bio marginalan sport koji ljude u Hrvatskoj ne zanima.

Pobijedivši u foto-finišu svjetskog prvaka Nijemca Schemppa, u utrci na 15 kilometara sa zajedničkim startom, Francuz Martin Fourcade osvojio je svoje drugo olimpijsko zlato. Deseti je bio Hrvat pod slovenskom zastavom Jakov Fak koji je o svom odlasku iz hrvatske reprezentacije (2010.) za HRT kazao ovo:

- To nije pitanje za mene, već za one odgovorne. Bio je to ispravan potez jer je biatlon bio marginalan sport koji ljude u Hrvatskoj ne zanima. Otišao sam radi par ljudi iz Hrvatskog biatlonskog saveza koji su bili nesposobni, bez ambicija i vizije, pa pored takvih nisam htio potrošiti svoj talent.

Komentara 87

BU
BubyZG
07:10 19.02.2018.

E, da je tako samo u skijaškom biatlonu, odmah bi potpisao ! Ali najgore je da je tako i u gospodarstvu, sve uhljebi do uhljeba, sa kupljenim/plagiranim diplomama i članskim ( stranačkim ) iskaznicama - jedan sposobniji od drugoga !!!

NE
nebuišlo
10:58 19.02.2018.

a kako to da nisi napravio nikakav značajniji rezultatski iskorak? pa imaš vrlo slične rezultate kao kada si nastupao za Hrvatsku?

SE
Sepurine
08:29 19.02.2018.

Ivica i Janica su mogli napraviti isto glupost kao sto si ti uradio..ali su oni od razliku od tebe ostali i Skijanje je danas popularno u Hrvatskoj....Da si bi pravi i fair vratio bi se pod Hrvatsku zastavu nakon završetkaka igre i pomogao bi izgraditi Hrvatski blatlonski savez za buduće generacije. Hrvatska nije vise u krizi kao sto je bila prije par godina...zamisli se malo i uradi pravu stvar za svoju domovinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije