Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAO BEZ SVIJESTI

Tragedija: Bivši UFC teškaš preminuo nakon ovog nokauta!

Foto: Printscreen Youtube
19.06.2017.
u 08:50

Ustanovljeno mu je teško krvarenje u mozgu, nakon čega je operiran. Zadržan je u komi iz koje se, nažalost, nije uspio probuditi.

Nakon što je danas tijekom dana proglašen moždano mrtvim, Tim Hague samo nekoliko sati kasnije preminuo je. Bivši UFC-ov teškaš imao je samo 34 godine, piše Fightsite.

Hague je u komi završio nakon što je doživio nokaut u boksačkom meču protiv Adama Braidwooda, koji se održao prije dva dana. Ostao je bez svijesti u ringu, a članovi liječničkog tima nisu ga uspjeli probuditi. Hospitaliziran je te mu je ustanovljeno teško krvarenje u mozgu, nakon čega je operiran. Nakon toga je zadržan u komi iz koje se, nažalost, nije uspio probuditi.

Hague je svoju borilačku karijeru započeo 2006. godine, kao sudionik treće sezone Ultimate Fightera, no nije zaradio UFC ugovor. Njega je zaradio tek kao član King of The Cage promocije, nakon devet pobjeda u deset nastupa i titule teškaškog prvaka te promocije, odnosno tada je dobio poziv iz UFC-a. Tamo je debitirao pobjedom protiv Pata Barryja, no onda je doživio tri poraza u nizu te je otpušten.

Posljednjih godina nastupao je po raznim promocijama te je došao do profesionalnog MMA skora 21-13. U boksu je također debitirao pobjedom, no nakon toga doživio je tri poraza, od kojih ga je ovaj posljednji, na veliku žalost, stajao života s tek napunjene 34 godine.

Komentara 4

DU
Duslikr
09:28 19.06.2017.

To nije sport nego barbarski show biz

ST
Stipan
09:59 19.06.2017.

To je divljaštvo i svi oni koji se sa time bave su divljaci. To treba zabraniti.

SI
sipuranikola
09:38 19.06.2017.

Zabraniti to divljastvo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije