Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNAT DATUM

Mayweather rezervirao dvoranu, uskoro ćemo gledati borbu stoljeća?

Mayweather
Foto: Steven Paston/Press Association/PIXSELL
1/2
13.06.2017.
u 07:55

Ukoliko je u pitanju meč protiv Conora McGregora, to bi značilo da bi borci uskoro trebali krenuti u kampove.

Atletska komisija savezne države Nevada je objavila kako je Floyd Mayweather danas službeno rezervirao datum u dvorani gdje je posljednjih godina redovno nastupao, MGM Grand u Las Vegasu, piše Fightsite.

Riječ je o 26. kolovoza, no nije specificirano što bi se tada tamo trebalo održati. Poznato je samo kako je termin rezerviran na ime Floyda Mayweathera, a fanovi se nadaju kako je u pitanju boksački meč njega i Conora McGregora, iako je i dalje moguće da je zapravo u pitanju meč nekoga od boksača iz njegove promocijske kuće.

Ukoliko je u pitanju meč protiv Conora McGregora, to bi značilo da bi borci uskoro trebali krenuti u kampove. Mayweather je u MGM Grandu odradio sve svoje mečeve u posljednjih deset godina, pa je bilo za pretpostaviti kako bi se tamo trebao dogoditi i okršaj protiv McGregora.

Još jedna zanimljivost oko datuma je to da bi u ovom slučaju on uskočio taman pred rujanski duel Gennadya Golovkina i Canela Alvareza, koji je u organizaciji De La Hoyinog “Golden Boy” promotions. Upravo je De la Hoya jedan od najvećih kritičara mogućeg održavanja meča Mayweathera i McGregora.

Komentara 1

KA
KarlMoriarty
23:59 13.06.2017.

Ma koja borba stoljeca!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije