Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLA PRIOPĆENJA

Tottenham otkrio kada se vraća Kane, Sigurdssonu nije upitan mundijal

Tottenham - Southampton, Harry Kane
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
14.03.2018.
u 17:52

Ovo nije prvi put da se ubojiti napadač žali na probleme s desnim skočnim zglobom. Naime, zbog sličnih je problema prošle sezone u dva navrata izbivao s travnjaka.

Najbolji strijelac Tottenhama i engleske Premier lige Harry Kane, na prvenstvenoj utakmici protiv Bournemoutha pretrpio je lakšu ozljedu skočnog zgloba nego što se u prvi mah činilo te bi se mogao na travnjak vratiti već u travnju, stoji u priopćenju iz londonskog kluba objavljenom u srijedu.

Kane je u nedjelju ozlijeđen u ranoj fazi nedjeljnog dvoboja na stadionu Vitality, nakon čega je odšepao s igrališta.

- Preliminarne pretrage su pokazale da je Kane ozlijedio lateralne ligamente u desnom skočnom zglobu. Napadač Engleske ozlijeđen je nakon starta u našoj pobjedi 4-1 protiv Bournemoutha, a očekujemo da će vratiti treninzima s prvom momčadi sljedećeg mjeseca - obavio je Tottenham putem društvene mreže Twitter.

Kane je ove sezone postigao 39 pogodaka igrajući za Tottenham i englesku reprezentaciju, čiji bi trebao biti udarni napadač na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Za sada je izvjesno da će Kane propustiti četvrtfinalni dvoboj FA Cupa protiv Swanseaja, koji je na rasporedu nadolazećeg vikenda, kao i prijateljske utakmice koje će engleska reprezentacija odigrati 23. ožujka protiv Nizozemske i 27. ožujka protiv Italije. Ne očekuje se ni da će Kane biti u sastavu Tottenhama u dvoboju Premier lige protiv Chelseaja, koji je na rasporedu 1. travnja.

Ovo nije prvi put da se ubojiti napadač žali na probleme s desnim skočnim zglobom. Naime, zbog sličnih je problema prošle sezone u dva navrata izbivao s travnjaka.

Najbolji islandski nogometaš i član Evertona Gylfi Sigurdsson bit će izvan terena od četiri do šest tjedana zbog ozljede koljena, objavio je Everton.

Evertonova liječnička služba je navela kako je ozljeda Sigurdssona ozbiljna, ali ne tako teška da bi Islanđanin propustio Svjetsko prvenstvo u Rusiji, u kojoj je Island u skupini s Hrvatskom, Nigerijom i Argentinom. 

Ipak, odsustvo od dva mjeseca znači da više neće igrati za Everton do kraja prvenstva. Sigurdsson se ozlijedio na utakmici protiv Brightona u subotu, a u Evertonu je od lipnja prošle godine kada je prešao iz Swanseaja za rekordnih 45 milijuna funti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije