Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATMOSFERA S POLJUDA

Torcida zapalila ukradeni transparent pa pred igračima napravila šou nakon poraza Hajduka

Split: Hajduk i Lokomotiva sastali se u 27. kolu Prve HNL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/4
16.03.2024.
u 19:47

Navijači splitske momčadi svim su se silama trudili ne bi li nekako igračima pomogli da izbjegnu poraz od Lokomotive. Nije se dogodilo...

Hajduk je porazom od 1:2 protiv Lokomotive na Poljudu ostao na četiri boda zaostatka za vodećom Rijekom na ljestvici HNL-a. Dvostruki strijelac Robert Mudražija zavio je Splićane u crno golovima u 26. i 60. minuti. Hajduk je propustio zabiti iz penala u 55. minuti nakon što je Livajin udarac obranio Čavlina. Marko Livaja jest zabio u sudačkoj nadoknadi, no bilo je to samo za smanjenje rezultatskog zaostatka.

Nakon dvoboja navijači Hajduka napravili su pravi mali šou na Poljudu. Najprije su igrači došli pred Torcidu kako bi je pozdravili, a onda je istočna tribina povela pjesmu "i kad gube, i kad tuku...". Pridužio se potom tom navijanju cijeli Poljud, a igrači su aplaudirali s terena. Inače, nije navijačima dobro sjeo ovaj poraz Hajduka, ne treba u to dvojiti...

Inače, za vrijeme utakmice Torcida je, kako saznaju 24 sata, zapalila i jedan transparent. Inače, radi se o "krpi" Porta, portugalskog kluba, inače ljutog rivala Hajduku prijateljske lisabonske Benfice.

Foto: 24 sata

To je, kako se može saznati, udarni transparent Porta, a taj je, kako vele navijači toga kluba, ukraden pod okriljem noći iz klupskog muzeja.

- Torcida i No Name Boysi ukrali su nam transparent iz muzeja - stoji na objavi navijača Porta, uz priloženi video, koji kruži po grupama na društvenim mrežama.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Idler 3
Idler 3
20:37 16.03.2024.

Kolk se sječam još jesenas je začela proslava titule....

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
21:26 16.03.2024.

Konobaru kustiću što ćeš poduzeti?

LU
Lumumba
21:53 16.03.2024.

Lokomotiva mi uljepšala dan. Hitno treba država napraviti stadion Dinamo, jer smo opet prvaci i igrat ćemo u ligi prvaka ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije