Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠAKE I REKVIZITI

VIDEO Izbili neredi na utakmici Hajduka u Županji: Torcida se potukla s policijom

Županja: Sukob izmedju policije i navijača Hajduka na utakmici 1/16 finala Hrvatskog nogometnog kupa
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/5
06.10.2020.
u 16:44

Neki su istoga trena krenuli natrag, dok su neki već tradicionalno iskoristili trenutak za bliski susret s organima reda, što golim šakama, što popratnim rekvizitima

Hrvatski kup u svojim ranim fazama uvijek raznim krajevima Hrvatske i njihovim niželigašima donosi gostovanja domaćih nogometnih velikana. Hajduk tako gostuje u Županji kod tamošnjeg NK Graničara. Skoro, mogli bismo reći, nogometni praznik. Lijepo vrijeme, rana jesen, trebali su biti nagrada za brojne navijače splitskoga kluba u Slavoniji koji će pogledati svoje prvoligaške miljenike. 

No, na gostovanje su, unatoč radnom danu, uspjeli doći i navijači izravno iz Splita. Upravo najvjerniji splitski torcidaši krenuli su stati iza sjevernog gola, no na kraju su se vratili u suprotnom smjeru.

Sukobili su se s policijom koja je bila na putu do 'njihove' pozicije. Neki su istoga trena krenuli natrag, dok su neki već tradicionalno iskoristili trenutak za bliski susret s organima reda, što golim šakama, što popratnim rekvizitima.

Prema posljednjim informacijama neki su privedeni.

Dodajmo, iako golijada Hajduka ne bi bila iznenađujuća, Bili su naletjeli na tvrd orah pa su unatoč vodstvu u 27. minuti golom Caktaša, na semaforu gledali izjednačen rezultat sve od 38. (strijelac: Josip Lotar) pa do 64. minute kada je gostima vodstvo vratio opet Mijo Caktaš, tik nakon što je u igru ušao Jairo, isti onaj za kojega se raspitivao Zoran Mamić, tek onako, informativno, javio je hrvatski prvak

Na kraju je i ostao isti rezultat u Županji. Slavonci nisu zaustavili Splićane u Kupu...

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
17:21 06.10.2020.

85% hadukovih navijača koji dolaze na gostovanja su za komunu ili zatvor. Ljudi bez dana radog dana staža, ljuti na cijeli svijet a da ni sami ne znaju zašto... Zbog takvih navijača nema ni normalne publike (slični su i dinamovi, samo kod dinamovih ima više klinaca pa je prihvatljivije...). Žalosno

RU
Rusvaj
17:07 06.10.2020.

Tu bandu samo uvjek dobro prebiti...... Kakvi navijači, to je obična horda drogiranih huligana...... Idu samo s ciljem pravljenja nereda

DI
Dinamenavek
17:29 06.10.2020.

Ponovo imamo maskiranje velike bruke Hajduka u rezultatskom smislu! Od novinara naravno! Prebacivanje loptice na nerede heheheh.....Sramota koji klubić!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije