Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident na Braču

Torcida se oglasila, evo što je poručila nakon vrijeđanja Janice Kostelić

Bila noć
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
12.06.2017.
u 11:43

Torcida je navela dio Perasovićeva govora s prosvjeda na rivi te tako poručila kako neki događaj s Brača žele prikazati kao sukob Zagreba i Splita.

Nakon što su Hajdukovi navijači na Braču izvrijeđali državnu tajnicu za sport Janicu Kostelić, oglasila se i Torcida i to putem Facebook profila.

 

U svojoj objavi Torcida je navela dio govora sociologa Benjamina Perasovića s velikog prosvjeda na splitskoj rivi 2014. godine te tako poručila kako neki događaj s Brača žele prikazati kao sukob Zagreba i Splita. 

– Mnogi su proteklih godina borbu Torcide za bolji Hajduk i nogomet proglašavali huliganskom, zanemarujući da se pravi huligani nalaze u odijelima, da njihove suce hapse, da njihove skupštine proglašavaju nelegalnima i da ta okupljanja osigurava interventna policija.

Ne mogu nas zaustaviti jer sve više ljudi shvaća o čemu je tu riječ: Ovo je pokret protiv nogometnog establishmenta koji u svom okviru ima elemente kriminala i mafije, naš pokret je pokret protiv modernog nogometa i nepravde u njemu!

To je sada na djelu, a ne nekakvi spinovi!

Ovo nije sukob Splita i Zagreba, već bunt protiv nepravde, mafije i korupcije. Svima onima koji će našu borbu svoditi na politikantstvo, na HDZ, SDP, na mržnju tovara i purgera, svima koji će lešinariti nad našom borbom i nad našim riječima podižem svoj srednji prst, kao jedini dostojan pozdrav, navela je Torcida na Facebooku.

Komentara 156

PR
Pravednik1973
11:54 12.06.2017.

Dobro, a što im je tu Janica kriva?

DU
Deleted user
11:52 12.06.2017.

Rulja je prijetila i vrijedjala jednu zenu.

VE
verakruz
12:25 12.06.2017.

Hajduk je bio moj klub, navijao sam za njega iz sveg srca. Od prekjučer, za mene ne postoji više dok ga vodi nekakva orjunaško-udbaška skupina nazvana "Naš Hajduk". E to više nije moj Hajduk. A ta tkzv. Torcida se pos.rala na sve što je godinama značila. Skup huligančića, mahom drogeraša i zavedenih golobradih dječačića, kojima su isprali mozak i najveće dostignuće im je postalo paljenje bengalki i bacanje istih na teren, pljuvanje po reprezentaciji , vrijeđanje svakoga tko ne misli kao onii uništavanje automobila. Zbogom takvom Hajduku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije