Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uragan u Maksimiru

Otkriveno koji je klub spreman za zvijezdu Benfice dati 120 milijuna eura!

Joao Felix
Foto: Reuters/Pixsell
05.03.2019.
u 08:09

Nema europskog velikana koji ne želi Felixa u svojim redovima, ali čini se da je talijanski div najbliži transferu

Joao Felix neosporno je najveća nada portugalskog nogometa. Za jednog 19-godišnjaka igra nevjerojatno zreo nogomet, a budući da s pozicije ofanzivnog veznog nemilice trese mreže i vodi Benficu prema naslovu prvaka, ne čudi što mu portugalski novinari tepaju da je sljedeći Cristiano Ronaldo.

A ne čudi i što se najveći nogometni klubovi tuku kako bi ga ovo ljeto doveli u svoje redove. Donedavno se činilo da će u toj utrci slaviti madridski Real, ali list AS jutros donosi da se u priču uključio i Juventus te da je spreman platiti traženih 120 milijuna eura!

>> Pogledajte video: Izbornik Dalić objavio popis reprezentativaca

Ako želite taj iznos 'preveden', Stara dama je spremna na Felixa izdvojiti više nego što je prošloga ljeta platila Cristiana Ronalda (117 milijuna eura), pa iz te perspektive pokušajte uvidjeti kakva to igračina u četvrtak stiže u Maksimir.

O transferu u Juventus su osobno razgovarali sportski direktor talijanskog kluba Fabio Paratici i predsjednik lisabonskog Luis Felipe Vieira, a za stolom je sjedio i trljao ruke i neizbježni superagent Jorge Mendes, koji zastupa obojicu spomenutih igrača, Ronalda i Felixa.

Juventusovi su poslanici u subotu nazočili velikom derbiju između Porta i Benfice, a kada su vidjeli Felixa na djelu i njegov pogodak za 1:1 (do kraja je Benfica na gostovanju slavila 2:1), shvatili su da više namaju što čekati i da trebaju čim prije početi pregovore kako im mladića nadimka Uragan nitko ne bi preoteo. 

Usput budi rečeno, nije Felix jedini nogometaš kojeg bi Bianconeri ovog ljeta voljeli dovesti iz Benfice. Ističe se tu još i Ruben Dias, 21-branič, od čijeg transfera lisabonski klub također misli živjeti kao bubreg u loju. Spominje se iznos od 60 milijuna eura! 

Komentara 1

Avatar gordi
gordi
09:15 05.03.2019.

neće se taj naigrati u Maksimiru....dobivamo sa dva gola razlike

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije