Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE JE JASNO

Svi pričaju o 'Maksovim mesarima', ali jeste li primijetili ovu neobičnu poruku?

Torcida
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
05.03.2019.
u 10:46

Uz transparent "Maksovi mesari" stajao je i natpis "Forca Benfica". Poruka je jasna: navijači Hajduka navijat će za portugalski klub u susretu protiv Dinama u osmini finala Europske lige.

Navijači Hajduka ovoga su vikenda tijekom utakmice s Interom opet pokazali nesretni transparent "Maksovi mesari" zbog čega se priopćenjem oglasio i splitski klub.

No, na toj tribini bio je još jedan transparent vrijedan spomena – na njemu je stajalo "Forca Benfica" (na fotografiji). Poruka je jasna: navijači Hajduka navijat će za portugalski klub u susretu protiv Dinama u osmini finala Europske lige.

Torcida
1/13

Prva utakmica igra se u Zagrebu, a navijačka skupina koja podržava Benficu, No Name Boys, u prijateljskim je odnosima s Torcidom. Naime, njihova ljubav potječe iz događaja koji se zbio početkom rata u Hrvatskoj, kada je 1994. godine nakon jedne utakmice u Splitu po povratku kući poginulo troje portugalskih navijača. U spomen na poginule na uzvratnoj su utakmici pripadnici Torcide položili vijenac za stradale.  

Navijači Hajduka željeli su doći na Maksimir i na južnoj tribini navijati za Benficu, no od toga neće biti ništa.

– Odlukom policije i GNK Dinama kao organizatora utakmice, Benfici nije dana suglasnost za prodaju ulaznica hrvatskim državljanima za gostujući sektor stadiona Maksimir – poručili su nedavno iz Dinama.

>> Pogledajte redove za ulaznice Dinama

Ključne riječi

Komentara 81

Avatar Aydemi Popushi
Aydemi Popushi
11:46 05.03.2019.

Vise mrze DInamo nego sto vole Hajduk. Bolesno.

Avatar doog_kool
doog_kool
10:58 05.03.2019.

Sta ce jadni kad za svoj klub mogu u europi navijat najdalje do Velike Gospe....sretno dinamo!!! I jedva cekam utakmice u HNL-u hajduk-dinamo i dinamo-hajduk,imam neki osjecaj da bi moglo biti tesko gazenje!!

OK
okvals54
11:21 05.03.2019.

Koga briga za koga ce ovi navijati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije